Paginabegin

Bakvriend Andy bakt voor Valentijn

andy 2
Druk in de weer
Andy toont zijn romantische kant 😊. 

Een heerlijke crèmekoek met gerezen bladerdeeg. Deze koek heeft een vierkante vorm en is afgewerkt met siersuiker en een cacaohart. Binnenin is de koek gevuld met banketbakkersroom. Maar je kan deze ook vullen met slagroom, chocomousse, bavarois, ijs, ...
andy 3
Close-up van al dat heerlijks

Van dichtbij kan je de mooie laagjes van het deeg waarnemen. Door goed te kneden en veel lucht tussen de lagen te steken, zijn ze luchtig en zoet. Mooi toch!? Vakmanschap op zijn best.
Presenteren als een pro

Meer heb je niet nodig om het hart te winnen van je geliefde. Een overheerlijke luchtig dessertje. Mooi gepresenteerd op een bord met siersuiker. Je kan er ook lekker bessen of ander fruit bijleggen voor de grotere eters.

Laat het smaken!

Ontdek alle hier vullingen

Bakvriend Andy bakt voor Valentijn

Druk in de weer
Andy toont zijn romantische kant 😊. 

Een heerlijke crèmekoek met gerezen bladerdeeg. Deze koek heeft een vierkante vorm en is afgewerkt met siersuiker en een cacaohart. Binnenin is de koek gevuld met banketbakkersroom. Maar je kan deze ook vullen met slagroom, chocomousse, bavarois, ijs, ...
Close-up van al dat heerlijks

Van dichtbij kan je de mooie laagjes van het deeg waarnemen. Door goed te kneden en veel lucht tussen de lagen te steken, zijn ze luchtig en zoet. Mooi toch!? Vakmanschap op zijn best.
Presenteren als een pro

Meer heb je niet nodig om het hart te winnen van je geliefde. Een overheerlijke luchtig dessertje. Mooi gepresenteerd op een bord met siersuiker. Je kan er ook lekker bessen of ander fruit bijleggen voor de grotere eters.

Laat het smaken!

Ontdek alle hier vullingen