FOND BAVAROIS NEUTRAAL COOK&BAKE 200G

Art nr.46086
Maak zelf een heerlijke bavarois met de mix van Cook & Bake. RECEPT 200g Cook & Bake fond bavarois neutraal 200ml vruchtenpulp (geplette vruchten waarvan enkel het vlees wordt gebruikt, niet het sap) 1000 ml room (of 50/50 room/volle platte kaas) Bereidingswijze : Meng de fond bavarois met het water
Prijs €5.76
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Maak zelf een heerlijke bavarois met de mix van Cook & Bake.

RECEPT

200g Cook & Bake fond bavarois neutraal
200ml vruchtenpulp (geplette vruchten waarvan enkel het vlees wordt gebruikt, niet het sap)
1000 ml room (of 50/50 room/volle platte kaas)

Bereidingswijze:

Meng de fond bavarois met het water of de lauwe melk en de room.
Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de koelkast voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als taartvulling, voor soezen of als dessert.
 

Ingrediënten:

Suiker, glucose, gelatine (rund), natuurlijk vanillearoma met andere natuurlijke aroma’s, zout.
Droog en koel bewaren.

Reviews door andere gebruikers

Er zijn nog geen beoordelingen.

FOND BAVAROIS NEUTRAAL COOK&BAKE 200G

Art nr.46086
Maak zelf een heerlijke bavarois met de mix van Cook & Bake. RECEPT 200g Cook & Bake fond bavarois neutraal 200ml vruchtenpulp (geplette vruchten waarvan enkel het vlees wordt gebruikt, niet het sap) 1000 ml room (of 50/50 room/volle platte kaas) Bereidingswijze : Meng de fond bavarois met het water
Prijs €5.76
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit   
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Maak zelf een heerlijke bavarois met de mix van Cook & Bake.

RECEPT

200g Cook & Bake fond bavarois neutraal
200ml vruchtenpulp (geplette vruchten waarvan enkel het vlees wordt gebruikt, niet het sap)
1000 ml room (of 50/50 room/volle platte kaas)

Bereidingswijze:

Meng de fond bavarois met het water of de lauwe melk en de room.
Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de koelkast voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als taartvulling, voor soezen of als dessert.
 

Ingrediënten:

Suiker, glucose, gelatine (rund), natuurlijk vanillearoma met andere natuurlijke aroma’s, zout.
Droog en koel bewaren.

Reviews door andere gebruikers

Er zijn nog geen beoordelingen.