FOND BAVAROIS NEUTRAAL COOK&BAKE 200G

Art nr.46086
Maak zelf een heerlijke bavarois met de mix van Cook & Bake. Bereidingswijze: 200g Cook & Bake bavarois neutraal mengen met 200ml vruchtenpulp (geplette vruchten waarvan enkel het vlees wordt gebruikt, niet het sap) en 1000ml room (of 50/50 room / volle plattekaas). Opkloppen met een mixer g
Voorgestelde retailprijs €5.76
Retailkorting €0.87
Prijs €4.89
incl. BTW
Op voorraad
  • Echte bakkerskwaliteit
  • Voor 15u besteld = volgende werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 98% klantentevredenheid

Omschrijving

Maak zelf een heerlijke bavarois met de mix van Cook & Bake.

Bereidingswijze:

200g Cook & Bake bavarois neutraal mengen met 200ml vruchtenpulp (geplette vruchten waarvan enkel het vlees wordt gebruikt, niet het sap) en 1000ml room (of 50/50 room / volle plattekaas). Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten, tot wanneer het mengsel stevig wordt. Laten opstijven in de koelkast voor ± 15 minuten. Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.

Ingrediënten:

Suiker, glucose, gelatine (rund), natuurlijk vanillearoma met andere natuurlijke aroma’s, zout.
Droog en koel bewaren.

Reviews door andere gebruikers

Er zijn nog geen beoordelingen.

FOND BAVAROIS NEUTRAAL COOK&BAKE 200G

Art nr.46086
Maak zelf een heerlijke bavarois met de mix van Cook & Bake. Bereidingswijze: 200g Cook & Bake bavarois neutraal mengen met 200ml vruchtenpulp (geplette vruchten waarvan enkel het vlees wordt gebruikt, niet het sap) en 1000ml room (of 50/50 room / volle plattekaas). Opkloppen met een mixer g
Voorgestelde retailprijs €5.76
Retailkorting €0.87
Prijs €4.89
incl. BTW
Op voorraad
  • Echte bakkerskwaliteit
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid

Omschrijving

Maak zelf een heerlijke bavarois met de mix van Cook & Bake.

Bereidingswijze:

200g Cook & Bake bavarois neutraal mengen met 200ml vruchtenpulp (geplette vruchten waarvan enkel het vlees wordt gebruikt, niet het sap) en 1000ml room (of 50/50 room / volle plattekaas). Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten, tot wanneer het mengsel stevig wordt. Laten opstijven in de koelkast voor ± 15 minuten. Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.

Ingrediënten:

Suiker, glucose, gelatine (rund), natuurlijk vanillearoma met andere natuurlijke aroma’s, zout.
Droog en koel bewaren.

Reviews door andere gebruikers

Er zijn nog geen beoordelingen.