Weekend van de klant

Krijg bij IEDERE bestelling een klopper GRATIS!

1 klopper wordt automatisch toegevoegd aan  iedere bestelling. Actie is enkel geldig op 29/09/2023, 30/09/2023, 1/10/2023 en zolang de voorraad strekt.

Heerlijk brood bakken 🤗

*Actie geldig zolang de voorraad strekt

Onze selectie bakvormen 👇

Bakken is kinderspel! Ontdek voordelige bakpakketten 🎁

Image slider

We ❤️ herfst


INSCHRIJVING HOBBYBAKKERS 
NIEUWSBRIEF 
EN WIN!

Schrijf je nu in op onze wekelijkse nieuwsbrief. (+10.000 abonnees) 
We bieden jou lekkere inspiratie en leuke kortingen. Maak maandelijks kans op een Cook&Bake kennismakingspakket ter waarde van 30 EUR. :-)

Maak kennis met Cook & Bake
Onze toffe bakpakketten zijn ideaal om kennis te maken met het merk Cook & Bake. Leer bakken en werken met verschillende bakproducten. #Easypeasy Tover in no-time een heerlijk gerecht op tafel. Afhankelijk van het pakket zijn deze gevuld met bakmixen, enkele decoratieproducten (suikerfigurenrolfondant en marsepeinchocoladevuurwerk en kaarsjessnoepgoed,...), bakmateriaal (bakvormendeegrollenuitsteekvormkoekjesstempelmaatbeker,...) en bakingrediënten (gist, broodverbeteraar…).
Cook & Bake producten en merken
Ontdek onze all-in brood-, banket- en dessertmixen. Enkel water toevoegen en iedere beginnende bakker kan aan de slag.Voor iedere thuisbakker en hobbykok handig en snel te maken. Cook & Bake heeft in zijn assortiment topmerken zoals Bruggeman, Callebaut, Kitchencraft (Masterclass), Emile Henry, Nordic Ware,.., Folkrollen nog vele andere. Bij ons kan je van scratch beginnen bakken en een volledig afgewerkt product presenteren. Met ons uitgebreid assortiment decoratie gedroogd fruitnoten chocolade marsepein, rolfondant suikerfiguren hostieschijven eetbare prints... kan je aan de slag en volledig los gaan. Je kan aroma's en kleurstoffen toevoegen of een toffe boodschap achterlaten met onze chocowriters en stiften.
Een eigen foto, logo of beeld op jouw taart!
Eetbare prints zijn bijna een must op jouw taart. Een taart met een gepersonaliseerde foto of logo waarmee je overal kan uitpakken. Printbaar op A4 formaat in verschillende figuren. Rond, vierkant, klein, groot... Stuur jouw foto door via ons handig formulier en duid aan wat je voorkeuren zijn: met of zonder tekst. We zenden de print in een harde kartonnen envelop zodat deze veilig en proper geleverd wordt. De diensten en leveringen zijn afhankelijk van Bpost. Decoreer de print op jouw taart met onze tips and tricks en laat jouw taart stralen op het feest. Bestel jouw gepersonaliseerde hostie hier! 
Banner GRATIS gekleurde klopper
Weekend van de klant

Krijg bij IEDERE bestelling een klopper GRATIS! 

1 klopper wordt automatisch toegevoegd aan  iedere bestelling. Actie is enkel geldig op 29/09/2023, 30/09/2023, 1/10/2023 en zolang de voorraad strekt.
All-in mix voor Luxe degen & Sandwiches is terug
*Actie geldig zolang de voorraad strekt
Vernieuwd recept, handige hersluitbare verpakking

 Het meest knapperige brood op jouw tafel 🍞

Naar wat ben je op zoek? 

Onze selectie bakvormen voor hobbybakkers 👇

Must haves voor jouw desserts  🍰

Makkelijk en extravoordelig bakken. 
Ontdek de populaire voordeelpakketten 🎁

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF VOOR THUISBAKKERS & HOBBYKOKS EN MAAK KANS OP EEN GRATIS BAKPAKKET!

Schrijf je nu in op onze wekelijkse nieuwsbrief (+10.000 abonnees). 
We bieden jou iedere week lekkere inspiratie en leuke kortingen. 
Maak maandelijks kans op een Cook & Bake kennismakingspakket t.w.v. € 30!


Maak kennis met Cook & Bake

Onze toffe bakpakketten zijn ideaal om kennis te maken met het merk Cook&Bake. Leer bakken en werken met verschillende bakproducten. Met het grootste gemak tover je in no-time een heerlijk gerecht op tafel. Afhankelijk van het combopakket zijn deze gevuld met bakmixen of bloem, enkele decoratieproducten (suikerfiguren, rolfondant en marsepein, chocolade, vuurwerk en kaarsjes, snoepgoed,...), bakmateriaal (bakvormendeegrollenuitsteekvormkoekjesstempelmaatbeker,...) en bakingrediënten (gist, broodverbeteraar…).

Cook & Bake producten en merkenaanbod

Kwaliteit staat voorop.  Ontdek onze bekende all-in brood-, banket- en dessertmixen. Enkel water toevoegen en iedere beginnende bakker kan aan de slag.  
Voor iedere thuisbakker en hobbykok handig en snel te maken, inclusief de fun om zelf af te bakken en te genieten van jouw creatie. 

Cook&Bake heeft in zijn assortiment bekende topmerken zoals Bruggeman, Callebaut, Kitchencraft (Masterclass), Emile Henry, Nordic Ware, Patisse, Mastrad, Folkroll en nog vele andere. Bij ons kan je van scratch beginnen bakken en een volledig afgewerkt product presenteren. Met ons uitgebreid assortiment decoratie gedroogd fruitnoten chocolade marsepein, rolfondant suikerfiguren hostieschijven eetbare prints... kan je aan de slag en volledig los gaan. Je kan aroma's en kleurstoffen toevoegen of een toffe boodschap achterlaten met de chocowriters en stiften.

Jouw eigen foto, logo of beeld op jouw taart

Eetbare prints zijn bijna een must op jouw taart. Een taart met een gepersonaliseerde foto of logo waarmee je overal kan uitpakken. Printbaar op A4 formaat in verschillende figuren. Rond, vierkant, klein, groot... Stuur jouw foto door via ons handig formulier en duid aan wat je voorkeuren zijn : met of zonder tekst. We zenden de print in een harde kartonnen envelop zodat deze veilig en proper geleverd wordt.  Decoreer de print op jouw taart met onze tips and tricks en laat jouw taart stralen op het feest. Bestel jouw gepersonaliseerde hostie hier!