Top of the page

FOND BAVAROIS CITROEN COOK&BAKE 200G

Item No. 46087
Een heerlijke citroen bavarois maak je met de mix van Cook & Bake. RECEPT 200g Cook & Bake fond bavarois citroen 200ml water of lauwe melk (ca.20°C) 1000 ml room (of 50/50 room/volle platte kaas) Bereidingswijze :  Meng de fond bavarois citroen met het water of de lauwe melk en de room. Opkloppen me
Prijs €7.19
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Een heerlijke citroen bavarois maak je met de mix van Cook & Bake.

RECEPT

200g Cook & Bake fond bavarois citroen
200ml water of lauwe melk (ca.20°C)
1000 ml room (of 50/50 room/volle platte kaas)

Bereidingswijze

Meng de fond bavarois citroen met het water of de lauwe melk en de room.
Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de koelkast voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als taartvulling, voor soezen of als dessert.

Ingrediënten:

Suiker, glucose, gelatine (rund), citroensappoeder, citroenzuur, natuurlijk aroma, zout.
Droog en koel bewaren.

Reviews door andere gebruikers

  • Heerlijk fris

    Heeft een zachte frisse smaak. Heel lekker eindresultaat!

FOND BAVAROIS CITROEN COOK&BAKE 200G

Item No. 46087
Een heerlijke citroen bavarois maak je met de mix van Cook & Bake. RECEPT 200g Cook & Bake fond bavarois citroen 200ml water of lauwe melk (ca.20°C) 1000 ml room (of 50/50 room/volle platte kaas) Bereidingswijze :  Meng de fond bavarois citroen met het water of de lauwe melk en de room. Opkloppen me
Prijs €7.19
incl. BTW
Direct leverbaar

  • Echte bakkerskwaliteit 
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk
  • 9.1/ 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Een heerlijke citroen bavarois maak je met de mix van Cook & Bake.

RECEPT

200g Cook & Bake fond bavarois citroen
200ml water of lauwe melk (ca.20°C)
1000 ml room (of 50/50 room/volle platte kaas)

Bereidingswijze

Meng de fond bavarois citroen met het water of de lauwe melk en de room.
Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de koelkast voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als taartvulling, voor soezen of als dessert.

Ingrediënten:

Suiker, glucose, gelatine (rund), citroensappoeder, citroenzuur, natuurlijk aroma, zout.
Droog en koel bewaren.

Reviews door andere gebruikers

  • Heerlijk fris

    Heeft een zachte frisse smaak. Heel lekker eindresultaat!