FOND BAVAROIS CHOCOLADE COOK&BAKE 200G

Art nr.46085
Bavarois is één van de meest populaire desserts. Maak zelf nu een chocolade bavarois met de mix van Cook & Bake. Bereidingswijze: 200g Cook & Bake bavarois chocolade mengen met 200ml water of lauwe melk (ca. 20°C) en 1000ml room (of 50/50 room/ volle platte kaas). Opkloppen met een mixer ged
Voorgestelde retailprijs €6.88
Retailkorting €1.03
Prijs €5.85
incl. BTW
Op voorraad
  • Echte bakkerskwaliteit
  • Voor 15u besteld = volgende werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 98% klantentevredenheid

Omschrijving

Bavarois is één van de meest populaire desserts.
Maak zelf nu een chocolade bavarois met de mix van Cook & Bake.

Bereidingswijze:

200g Cook & Bake bavarois chocolade mengen met 200ml water of lauwe melk (ca. 20°C) en 1000ml room (of 50/50 room/ volle platte kaas). Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten, tot het mengsel stevig wordt. ± 15 minuten laten opstijven in de koelkast. Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.

Ingrediënten:

Suiker, magere cacaopoeder (bevat sojalecithine), gelatine (rund), zout, natuurlijk aroma.

Droog en koel bewaren.

Reviews door andere gebruikers

Er zijn nog geen beoordelingen.

FOND BAVAROIS CHOCOLADE COOK&BAKE 200G

Art nr.46085
Bavarois is één van de meest populaire desserts. Maak zelf nu een chocolade bavarois met de mix van Cook & Bake. Bereidingswijze: 200g Cook & Bake bavarois chocolade mengen met 200ml water of lauwe melk (ca. 20°C) en 1000ml room (of 50/50 room/ volle platte kaas). Opkloppen met een mixer ged
Voorgestelde retailprijs €6.88
Retailkorting €1.03
Prijs €5.85
incl. BTW
Op voorraad
  • Echte bakkerskwaliteit
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid

Omschrijving

Bavarois is één van de meest populaire desserts.
Maak zelf nu een chocolade bavarois met de mix van Cook & Bake.

Bereidingswijze:

200g Cook & Bake bavarois chocolade mengen met 200ml water of lauwe melk (ca. 20°C) en 1000ml room (of 50/50 room/ volle platte kaas). Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten, tot het mengsel stevig wordt. ± 15 minuten laten opstijven in de koelkast. Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.

Ingrediënten:

Suiker, magere cacaopoeder (bevat sojalecithine), gelatine (rund), zout, natuurlijk aroma.

Droog en koel bewaren.

Reviews door andere gebruikers

Er zijn nog geen beoordelingen.