Top of the page

ALL-IN MIX LUXE BROOD EN SANDWICHES COOK&BAKE 1KG

Item No. 54268
Ontdek nu de vernieuwde all-in mix voor luxebroden, brioches , sandwiches en taartbodems.  Nieuw verbeterd recept. Nieuwe, hersluitbare verpakking!! Toepassingen: sandwiches, kramiek, rozijnenbrood, suikerbrood, brioches, klaaskoeken, klaaspaardjes, kerststerren, chocoladebrood, kerstkoeken.  Enkele
Prijs €6.16
incl. BTW
Geen voorraad
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Ontdek nu de vernieuwde all-in mix voor luxebroden, brioches, sandwiches en taartbodems. 

  • Nieuw verbeterd recept.

  • Nieuwe, hersluitbare verpakking!!

  • Toepassingen: sandwiches, kramiek, rozijnenbrood, suikerbrood, brioches, klaaskoeken, klaaspaardjes, kerststerren, chocoladebrood, kerstkoeken. 


Enkele recepten:

Briochebrood ± 600g:
  1. Kneed 400g mix en 190ml lauw water tot een soepele massa.
  2. Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen te droog lijkt.
  3. Bol het deeg op.
  4. Laat 30 minuten rijzen.
  5. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm (lang of rond) en laat het opnieuw ± 40 minuten rijzen onder plastic folie of rijsdoek.
  6. Strijk het deeg in met eigeel en bak het brood af gedurende ± 30 minuten op 190°C in een voorverwarmde oven.
  7. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Ontdek hier het recept

Sandwiches 8 stuks van ± 65g:  
  1. Kneed 350g mix en 165ml lauw water tot een soepele massa.
  2. Laat het deeg 15 minuten rusten.
  3. Maak deegstukjes van 65g en bol ze op.
  4. Laat 15 minuten rusten onder plastic folie of rijsdoek.
  5. Druk het deeg plat.
  6. Maak de gewenste vorm (bolletje of sandwich) en laat opnieuw rijzen gedurende 90 minuten op de bakplaat.
  7. Strijk het deeg in met losgeklopt ei en bak gedurende 6 minuten op 230°C in een voorverwarmde oven.  
Ontdek hier het recept

Taartbodem: bakvorm van 23 à 25cm:   
  1. Kneed 240g mix en 110 ml lauw water tot een soepele massa.
  2. Laat het deeg 20 minuten rusten onder plastic folie of rijsdoek.
  3. Rol het deeg uit tot een ronde schijf van 30cm en een dikte van ongeveer 0,5 cm.
  4. Leg deze schijf in de ingevette taartvorm. Dit kan met boter of met de easybake spray van Cook & Bake.
  5. Bak de vlaai op 180°C à 190°C gedurende 25 à 30 minuten.
  6. Na het bakken laten afkoelen op een rooster.
Zin in een heerlijke Vlaamse vlaai? Ontdek hier het recept

 * Vrij van AZO kleurstoffen. Deze mix bevat natuurlijke kleurstoffen. Dit product heeft geen enkele invloed op de activiteit of oplettendheid bij kinderen.

Specificaties

Gewicht
1kg

Reviews door andere gebruikers

  • Heerlijk en makkelijk

    Net deze nieuwe versie van de all-in mix besteld en getest. Suikerbroodje maken ging super vlot en was heerlijk van smaak!

ALL-IN MIX LUXE BROOD EN SANDWICHES COOK&BAKE 1KG

Item No. 54268
Ontdek nu de vernieuwde all-in mix voor luxebroden, brioches , sandwiches en taartbodems.  Nieuw verbeterd recept. Nieuwe, hersluitbare verpakking!! Toepassingen: sandwiches, kramiek, rozijnenbrood, suikerbrood, brioches, klaaskoeken, klaaspaardjes, kerststerren, chocoladebrood, kerstkoeken.  Enkele
Prijs €6.16
incl. BTW
Geen voorraad
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.

  • Echte bakkerskwaliteit 
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk
  • 9.1/ 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Ontdek nu de vernieuwde all-in mix voor luxebroden, brioches, sandwiches en taartbodems. 

  • Nieuw verbeterd recept.

  • Nieuwe, hersluitbare verpakking!!

  • Toepassingen: sandwiches, kramiek, rozijnenbrood, suikerbrood, brioches, klaaskoeken, klaaspaardjes, kerststerren, chocoladebrood, kerstkoeken. 


Enkele recepten:

Briochebrood ± 600g:
  1. Kneed 400g mix en 190ml lauw water tot een soepele massa.
  2. Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen te droog lijkt.
  3. Bol het deeg op.
  4. Laat 30 minuten rijzen.
  5. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm (lang of rond) en laat het opnieuw ± 40 minuten rijzen onder plastic folie of rijsdoek.
  6. Strijk het deeg in met eigeel en bak het brood af gedurende ± 30 minuten op 190°C in een voorverwarmde oven.
  7. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Ontdek hier het recept

Sandwiches 8 stuks van ± 65g:  
  1. Kneed 350g mix en 165ml lauw water tot een soepele massa.
  2. Laat het deeg 15 minuten rusten.
  3. Maak deegstukjes van 65g en bol ze op.
  4. Laat 15 minuten rusten onder plastic folie of rijsdoek.
  5. Druk het deeg plat.
  6. Maak de gewenste vorm (bolletje of sandwich) en laat opnieuw rijzen gedurende 90 minuten op de bakplaat.
  7. Strijk het deeg in met losgeklopt ei en bak gedurende 6 minuten op 230°C in een voorverwarmde oven.  
Ontdek hier het recept

Taartbodem: bakvorm van 23 à 25cm:   
  1. Kneed 240g mix en 110 ml lauw water tot een soepele massa.
  2. Laat het deeg 20 minuten rusten onder plastic folie of rijsdoek.
  3. Rol het deeg uit tot een ronde schijf van 30cm en een dikte van ongeveer 0,5 cm.
  4. Leg deze schijf in de ingevette taartvorm. Dit kan met boter of met de easybake spray van Cook & Bake.
  5. Bak de vlaai op 180°C à 190°C gedurende 25 à 30 minuten.
  6. Na het bakken laten afkoelen op een rooster.
Zin in een heerlijke Vlaamse vlaai? Ontdek hier het recept

 * Vrij van AZO kleurstoffen. Deze mix bevat natuurlijke kleurstoffen. Dit product heeft geen enkele invloed op de activiteit of oplettendheid bij kinderen.

Specificaties

Gewicht
1kg

Reviews door andere gebruikers

  • Heerlijk en makkelijk

    Net deze nieuwe versie van de all-in mix besteld en getest. Suikerbroodje maken ging super vlot en was heerlijk van smaak!