ALL-IN MIX LUXE BROOD EN SANDWICHES COOK&BAKE 1KG
Item No. 54268
Ontdek nu de vernieuwde all-in mix voor luxebroden, brioches , sandwiches en taartbodems. Nieuw verbeterd recept. Nieuwe, hersluitbare verpakking!! Toepassingen: sandwiches, kramiek, rozijnenbrood, suikerbrood, brioches, klaaskoeken, klaaspaardjes, kerststerren, chocoladebrood, kerstkoeken. Enkele
Prijs €6.16
incl. BTW
Direct leverbaar
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1 / 10 klantentevredenheid
- Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Omschrijving
Ontdek nu de vernieuwde all-in mix voor luxebroden, brioches, sandwiches en taartbodems.
Nieuw verbeterd recept.
Nieuwe, hersluitbare verpakking!!
Toepassingen: sandwiches, kramiek, rozijnenbrood, suikerbrood, brioches, klaaskoeken, klaaspaardjes, kerststerren, chocoladebrood, kerstkoeken.
Enkele recepten:
Briochebrood ± 600g:
- Kneed 400g mix en 190ml lauw water tot een soepele massa.
- Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen te droog lijkt.
- Bol het deeg op.
- Laat 30 minuten rijzen.
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm (lang of rond) en laat het opnieuw ± 40 minuten rijzen onder plastic folie of rijsdoek.
- Strijk het deeg in met eigeel en bak het brood af gedurende ± 30 minuten op 190°C in een voorverwarmde oven.
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Sandwiches 8 stuks van ± 65g:
- Kneed 350g mix en 165ml lauw water tot een soepele massa.
- Laat het deeg 15 minuten rusten.
- Maak deegstukjes van 65g en bol ze op.
- Laat 15 minuten rusten onder plastic folie of rijsdoek.
- Druk het deeg plat.
- Maak de gewenste vorm (bolletje of sandwich) en laat opnieuw rijzen gedurende 90 minuten op de bakplaat.
- Strijk het deeg in met losgeklopt ei en bak gedurende 6 minuten op 230°C in een voorverwarmde oven.
Taartbodem: bakvorm van 23 à 25cm:
- Kneed 240g mix en 110 ml lauw water tot een soepele massa.
- Laat het deeg 20 minuten rusten onder plastic folie of rijsdoek.
- Rol het deeg uit tot een ronde schijf van 30cm en een dikte van ongeveer 0,5 cm.
- Leg deze schijf in de ingevette taartvorm. Dit kan met boter of met de easybake spray van Cook & Bake.
- Bak de vlaai op 180°C à 190°C gedurende 25 à 30 minuten.
- Na het bakken laten afkoelen op een rooster.
* Vrij van AZO kleurstoffen. Deze mix bevat natuurlijke kleurstoffen. Dit product heeft geen enkele invloed op de activiteit of oplettendheid bij kinderen.
Specificaties
- Gewicht
- 1kg
Reviews door andere gebruikers
Heerlijk en makkelijk
Net deze nieuwe versie van de all-in mix besteld en getest. Suikerbroodje maken ging super vlot en was heerlijk van smaak!
ALL-IN MIX LUXE BROOD EN SANDWICHES COOK&BAKE 1KG
Item No. 54268
Ontdek nu de vernieuwde all-in mix voor luxebroden, brioches , sandwiches en taartbodems. Nieuw verbeterd recept. Nieuwe, hersluitbare verpakking!! Toepassingen: sandwiches, kramiek, rozijnenbrood, suikerbrood, brioches, klaaskoeken, klaaspaardjes, kerststerren, chocoladebrood, kerstkoeken. Enkele
Prijs €6.16
incl. BTW
Direct leverbaar
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1/ 10 klantentevredenheid
- Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Omschrijving
Ontdek nu de vernieuwde all-in mix voor luxebroden, brioches, sandwiches en taartbodems.
Nieuw verbeterd recept.
Nieuwe, hersluitbare verpakking!!
Toepassingen: sandwiches, kramiek, rozijnenbrood, suikerbrood, brioches, klaaskoeken, klaaspaardjes, kerststerren, chocoladebrood, kerstkoeken.
Enkele recepten:
Briochebrood ± 600g:
- Kneed 400g mix en 190ml lauw water tot een soepele massa.
- Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen te droog lijkt.
- Bol het deeg op.
- Laat 30 minuten rijzen.
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm (lang of rond) en laat het opnieuw ± 40 minuten rijzen onder plastic folie of rijsdoek.
- Strijk het deeg in met eigeel en bak het brood af gedurende ± 30 minuten op 190°C in een voorverwarmde oven.
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Sandwiches 8 stuks van ± 65g:
- Kneed 350g mix en 165ml lauw water tot een soepele massa.
- Laat het deeg 15 minuten rusten.
- Maak deegstukjes van 65g en bol ze op.
- Laat 15 minuten rusten onder plastic folie of rijsdoek.
- Druk het deeg plat.
- Maak de gewenste vorm (bolletje of sandwich) en laat opnieuw rijzen gedurende 90 minuten op de bakplaat.
- Strijk het deeg in met losgeklopt ei en bak gedurende 6 minuten op 230°C in een voorverwarmde oven.
Taartbodem: bakvorm van 23 à 25cm:
- Kneed 240g mix en 110 ml lauw water tot een soepele massa.
- Laat het deeg 20 minuten rusten onder plastic folie of rijsdoek.
- Rol het deeg uit tot een ronde schijf van 30cm en een dikte van ongeveer 0,5 cm.
- Leg deze schijf in de ingevette taartvorm. Dit kan met boter of met de easybake spray van Cook & Bake.
- Bak de vlaai op 180°C à 190°C gedurende 25 à 30 minuten.
- Na het bakken laten afkoelen op een rooster.
* Vrij van AZO kleurstoffen. Deze mix bevat natuurlijke kleurstoffen. Dit product heeft geen enkele invloed op de activiteit of oplettendheid bij kinderen.
Specificaties
- Gewicht
- 1kg
Reviews door andere gebruikers
Heerlijk en makkelijk
Net deze nieuwe versie van de all-in mix besteld en getest. Suikerbroodje maken ging super vlot en was heerlijk van smaak!