Bavarois snoeptaart
*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Karolien voor het recept en de foto's!
Ingrediënten
- 200g mix voor biscuit Cook & Bake
- 3 eieren
- 2 eetlepels water
- 4g vanillinesuiker Cook & Bake
- 200g aardbeien bavarois Cook & Bake
- 200ml water
- 1000ml room (of 50/50 volle platte kaas)
- Haribo snoepjes
Materiaal
*Suggestie: gebruik een bakvorm in de vorm van een rondje, hartje of tulband voor deze biscuit.Bereiding
Biscuit:- Meng alle ingrediënten tot een glad beslag. Klop 10 minuten op de hoogste versnelling.
- Vet de bakvorm in met de easy bake spray.
- Doe het beslag in een ingevette springvorm.
- Bak de biscuit in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 30 minuten.
- Laat de biscuit goed afkoelen alvorens hem uit de bakvorm te halen.
- Meng de bavarois samen met 200ml water of 200ml lauwe melk en 1000ml room (of 50/50 volle platte kaas).
- Opkloppen met een mixer gedurende 5 minuten tot het mengsel stevig is.
- Laten het mengsel opstijven in de frigo gedurende 15 minuten.
Afwerking
- Van zodra de biscuit afgekoeld is, decoreer de biscuit met aardbeien bavarois.
- Versier daarna je taart met Haribo snoepjes.
Product set carousel
Productset Carrousel
Bavarois snoeptaart
*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Karolien voor het recept en de foto's!
Ingrediënten
- 200g mix voor biscuit Cook & Bake
- 3 eieren
- 2 eetlepels water
- 4g vanillinesuiker Cook & Bake
- 200g aardbeien bavarois Cook & Bake
- 200ml water
- 1000ml room (of 50/50 volle platte kaas)
- Haribo snoepjes
Materiaal
*Suggestie: gebruik een bakvorm in de vorm van een rondje, hartje of tulband voor deze biscuit.Bereiding
Biscuit:- Meng alle ingrediënten tot een glad beslag. Klop 10 minuten op de hoogste versnelling.
- Vet de bakvorm in met de easy bake spray.
- Doe het beslag in een ingevette springvorm.
- Bak de biscuit in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 30 minuten.
- Laat de biscuit goed afkoelen alvorens hem uit de bakvorm te halen.
- Meng de bavarois samen met 200ml water of 200ml lauwe melk en 1000ml room (of 50/50 volle platte kaas).
- Opkloppen met een mixer gedurende 5 minuten tot het mengsel stevig is.
- Laten het mengsel opstijven in de frigo gedurende 15 minuten.
Afwerking
- Van zodra de biscuit afgekoeld is, decoreer de biscuit met aardbeien bavarois.
- Versier daarna je taart met Haribo snoepjes.
Product set carousel
Productset Carrousel