Paginabegin

MIX VOOR BISCUIT COOK&BAKE 800G

Item nr. 32254
Met deze mix voor biscuit maak je in een handomdraai een heerlijk luchtige biscuit voor iedere gelegenheid. Enkel eieren, water en vanillinesuiker toevoegen en je beslag kan de oven in. Voeg voor extra smaak een gewenste aroma toe en laat je creativiteit de vrije loop!  Benodigdheden voor een ronde
Prijs €6.84
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Recept voor jou
op iedere verpakking
Twee keer bakken
éénmaal betalen
Snel, makkelijk
en tijdbesparend

Omschrijving

Met deze mix voor biscuit maak je in een handomdraai een heerlijk luchtige biscuit voor iedere gelegenheid. Enkel eieren, water en vanillinesuiker toevoegen en je beslag kan de oven in. Voeg voor extra smaak een gewenste aroma toe en laat je creativiteit de vrije loop! 

Benodigdheden

voor een ronde biscuit van 24cm:

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten tot een glad beslag. 10 minuten kloppen op de hoogste versnelling.
  2. Vet de bakvorm in met de easy bake spray.
  3. Doe het beslag in een ingevette springvorm
  4. Bak de biscuit in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 30 minuten.
  5. Laat de biscuit goed afkoelen alvorens hem uit de bakvorm te halen.
Voor een rolbiscuit:
  1. Strijk het beslag 1 cm dik over een bakplaat
  2. Bekleed met bakpapier van Cook & Bake.
  3. Bak 7 à 10 minuten op 210°C.
  4. Rol het biscuitdeeg op met een vulling naar keuze.
* Elke oven is anders,  controleer  daarom altijd  je baksel met een (saté)prikker of mes. Indien er nog deeg blijft plakken, verleng de baktijd met 5 tot 10 minuten en beoordeel dan nogmaals het resultaat. 

Smaaktip!
Werk af met Cook & Bake crème au beurre, banketbakkersroom, chocoladeschaafsel en/of Bresiliennenootjes. Versier met decoratie, strooisuiker, ... van Cook & Bake of vers fruit.

Ingrediënten

Suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, rijsmiddel (E500, E541, E341), emulgator (E477, E481, E471, E472b), glucosestroop (gedroogd), stabilisator (E450), verdikkingsmiddel (E415), kleurstof (E160b), weipoeder (melk). Kan sporen van noten en zaden bevatten.

Bewaaradvies

Verpakking koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.

Inspiratie
Feesttaart
Unicorn taart
Schapentaart
Naked red biscuit cake
Halloween taart

Specificaties

Gewicht
800 gram

Reviews door andere gebruikers

  • goede basismix

    Ik gebruik deze mix als basis van velen gebakjes. Soms voeg ik cacaopoeder toe voor een chocoladetaart en soms alleen maar één of andere aroma. Je kan er velen kanten mee uit. Best tevreden!
  • Lekker en makkelijk recept

    Mijn biscuit was snel klaar en lekker luchtig. Tevreden van!
  • Supermakkelijk

    Succes verzekerd!

MIX VOOR BISCUIT COOK&BAKE 800G

Item nr. 32254
Met deze mix voor biscuit maak je in een handomdraai een heerlijk luchtige biscuit voor iedere gelegenheid. Enkel eieren, water en vanillinesuiker toevoegen en je beslag kan de oven in. Voeg voor extra smaak een gewenste aroma toe en laat je creativiteit de vrije loop!  Benodigdheden voor een ronde
Prijs €6.84
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit   
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina
Recept voor jou
op iedere verpakking
Twee keer bakken
éénmaal betalen
Snel, makkelijk
en tijdbesparend

Omschrijving

Met deze mix voor biscuit maak je in een handomdraai een heerlijk luchtige biscuit voor iedere gelegenheid. Enkel eieren, water en vanillinesuiker toevoegen en je beslag kan de oven in. Voeg voor extra smaak een gewenste aroma toe en laat je creativiteit de vrije loop! 

Benodigdheden

voor een ronde biscuit van 24cm:

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten tot een glad beslag. 10 minuten kloppen op de hoogste versnelling.
  2. Vet de bakvorm in met de easy bake spray.
  3. Doe het beslag in een ingevette springvorm
  4. Bak de biscuit in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 30 minuten.
  5. Laat de biscuit goed afkoelen alvorens hem uit de bakvorm te halen.
Voor een rolbiscuit:
  1. Strijk het beslag 1 cm dik over een bakplaat
  2. Bekleed met bakpapier van Cook & Bake.
  3. Bak 7 à 10 minuten op 210°C.
  4. Rol het biscuitdeeg op met een vulling naar keuze.
* Elke oven is anders,  controleer  daarom altijd  je baksel met een (saté)prikker of mes. Indien er nog deeg blijft plakken, verleng de baktijd met 5 tot 10 minuten en beoordeel dan nogmaals het resultaat. 

Smaaktip!
Werk af met Cook & Bake crème au beurre, banketbakkersroom, chocoladeschaafsel en/of Bresiliennenootjes. Versier met decoratie, strooisuiker, ... van Cook & Bake of vers fruit.

Ingrediënten

Suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, rijsmiddel (E500, E541, E341), emulgator (E477, E481, E471, E472b), glucosestroop (gedroogd), stabilisator (E450), verdikkingsmiddel (E415), kleurstof (E160b), weipoeder (melk). Kan sporen van noten en zaden bevatten.

Bewaaradvies

Verpakking koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.

Inspiratie
Feesttaart
Unicorn taart
Schapentaart
Naked red biscuit cake
Halloween taart

Specificaties

Gewicht
800 gram

Reviews door andere gebruikers

  • goede basismix

    Ik gebruik deze mix als basis van velen gebakjes. Soms voeg ik cacaopoeder toe voor een chocoladetaart en soms alleen maar één of andere aroma. Je kan er velen kanten mee uit. Best tevreden!
  • Lekker en makkelijk recept

    Mijn biscuit was snel klaar en lekker luchtig. Tevreden van!
  • Supermakkelijk

    Succes verzekerd!