Geniet bij jouw heerlijk gekookte eitjes van met het kruidenzout van Sublimix. Ideaal voor bij een heerlijke broodmaaltijd. Kruid de eitjes bij in de eierdopje of voor in een lekkere eiersalade. 

SUBLIEM IN SMAAK

De producten van Sublimix zijn een begrip geworden bij zowel de beroep- als de hobbychefs. Zoek je eenvoudig de lekkerste bouillon of saus om je gerecht te verfijnen? Ook dan is Sublimix de ideale koksmaat.
Sublimix heeft alles in het gamma om jouw gerechten op een gezonde manier tot een hoger niveau te tillen!
Heerlijke bouillons, basis voor sauzen, soepen, revolutionaire gezonde bakstof, smaakmakers, enzovoort. Alle producten handig verpakt en makkelijk in gebruik

Een greep uit onze toppers...

Tellofix Gold

Een heerlijke, magere groentebouillon en alleskruider die reeds jaren bekend staat om z’n superieure smaak, gezondheidsvoordelen én gebruiksgemak. 

Kippenbouillon

 Deze glutenvrije bouillon is een voltreffer in de meest populaire soepen en levert je de ideale fond voor alle sauzen waaraan je een lekkere kippensmaak wilt geven. 

Groenten- bouillon

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. 

Witte saus

Ideaal voor een heerlijke bechamelsaus. Heerlijk bij bloemkool, broccoli en schorseneer. 

Bruine saus

Naar hartenlust smullen zonder zorgen over calorieën of cholesterol? Sublimix Bruine Saus is jouw ding. Heerlijk bij een stukje vlees en lekkere aardappelen.

Lichte braadsaus

Ideaal voor een heerlijke romige braadsaus met de subtiele toets van geroosterde ajuin. De braadsaus is heel zacht van smaak en geweldig lekker bij fijne vleesgerechten zoals kip, varkensvlees en kalfsvlees.

Cuissana

De GEZONDE en MAGERE manier van bakken en braden.
100% pure cacaoboter in poedervorm

Fritfix

Verzot op lekker gekruide aardappelgerechten? Dan is Fritfix een absolute aanrader. Dit unieke product is een subtiele, verfijnde kruidenmengeling heerlijk om kruidenfrietjes te bereiden. 

Saffloerolie

De cholesterolarme saffloerolie die uit saffloerzaad wordt gewonnen, is rijk aan natuurlijke vitamine E.