zebracake met kokos
* met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Greet voor het recept en de foto!
Ingrediënten
- 200g kristalsuiker
- 10g vanillinesuiker Cook & Bake
- 4 eieren
- 160ml zonnebloemolie
- 320g zelfrijzende bloem Cook & Bake
- 12g bakpoeder Cook & Bake
- 160ml kokosmelk
- 30g gemalen kokos Cook & Bake
- 30g cacaopoeder Cook & Bake
Materiaal
Werkwijze
- De oven voorverwarmen op 160°C boven en onderwarmte.
- Bestrijk de bakvorm met boter en bestuif met bloem óf gebruik bakspray.
- Mix de eieren, suiker en vanillesuiker luchtig.
- Voeg de zonnebloemolie en daarna de kokosmelk toe en mix telkens kort.
- Spatel de gezeefde bloem en bakpoeder onder het beslag en spatel of mix een minuutje tot alle ingrediënten goed gemengd zijn.
- Verdeel het beslag in de helft en voeg aan het ene deel de kokos toe en aan het andere deel het cacaopoeder.
- Vul de bakvorm beurtelings in de lengte.
- De cake gaar bakken op 160° gedurende 75 minuten.
Product set carousel
zebracake met kokos
* met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Greet voor het recept en de foto!
Ingrediënten
- 200g kristalsuiker
- 10g vanillinesuiker Cook & Bake
- 4 eieren
- 160ml zonnebloemolie
- 320g zelfrijzende bloem Cook & Bake
- 12g bakpoeder Cook & Bake
- 160ml kokosmelk
- 30g gemalen kokos Cook & Bake
- 30g cacaopoeder Cook & Bake
Materiaal
Werkwijze
- De oven voorverwarmen op 160° boven en onderwarmte.
- Bestrijk de bakvorm met boter en bestuif met bloem óf gebruik bakspray.
- Mix de eieren, suiker en vanillesuiker luchtig .
- Voeg de zonnebloemolie en daarna de kokosmelk toe en mix telkens kort.
- Spatel de gezeefde bloem en bakpoeder onder het beslag en spatel of mix een minuutje tot alle ingrediënten goed gemengd zijn.
- Verdeel het beslag in de helft en voeg aan het ene deel de kokos toe en aan het andere deel het cacaopoeder.
- Vul de bakvorm beurtelings in de lengte.
- De cake gaar bakken op 160° gedurende 75 minuten.
Product set carousel