Top of the page

Rode madeleine monsters

banner recept halloween madeleine mummy mobile

Ingrediënten

  1. Maak het redvelvet cakebeslag klaar volgens instructies op de verpakking. 
  2. Vul vervolgens de madeleinevorm met het redvelvet beslag
  3. Bak de madeleines 15 minuten in de oven op 180 graden
  4. Laat afkoelen alvorens de cakes uit de vorm te halen. Bij het afkoelen krimpen deze monsters waardoor je ze makkelijk uit de bakvorm kan halen.
Decoratie mummy: 
  • Smelt witte chocolade au bain-marie.
  • Doe de warm chocolade in een kleine spuitzak.
  • Knip een klein stukje af en maak streepjes chocolade op je madeleines.
  • Werk af met 2 kleine suikeroogjes.
Banner recept halloween spin mobile

Ingrediënten

  1. Maak het redvelvet cakebeslag klaar volgens instructies op de verpakking. 
  2. Vul vervolgens de madeleinevorm met het redvelvet beslag.
  3. Bak de madeleines 15 minuten in de oven op 180°C.
  4. Laat afkoelen alvorens de cakes uit de vorm te halen. Bij het afkoelen krimpen deze monsters waardoor je ze makkelijk uit de bakvorm kan halen.
Decoratie spinnetje: 
  • Smelt chocolade au bain-marie.
  • Dip het uiteinde van een Haribo spaghetti in de witte chocolade en plak op de madeleine. Herhaal dit voor iedere poot 6 à 8 maal.
  • Kleef er 2 suikeroogjes op.
  • Doe witte chocolade op de rug van de spin en bestrooi met rode sprinkles.
Cook & Bake producten gebruikt in het recept:

Rode madeleine monsters

Banner recept halloween madeleine mummy

Ingrediënten

  1. Maak het redvelvet cakebeslag klaar volgens instructies op de verpakking. 
  2. Vul vervolgens de madeleinevorm met het redvelvet beslag
  3. Bak de madeleines 15 minuten in de oven op 180 graden
  4. Laat afkoelen alvorens de cakes uit de vorm te halen. Bij het afkoelen krimpen deze monsters waardoor je ze makkelijk uit de bakvorm kan halen.
Decoratie mummy: 
  • Smelt witte chocolade au bain-marie.
  • Doe de warm chocolade in een kleine spuitzak.
  • Knip een klein stukje af en maak streepjes chocolade op je madeleines.
  • Werk af met 2 kleine suikeroogjes.

Ingrediënten

  1. Maak het redvelvet cakebeslag klaar volgens instructies op de verpakking/ 
  2. Vul vervolgens de madeleinevorm met het redvelvet beslag
  3. Bak de madeleines 15 minuten in de oven op 180 graden
  4. Laat afkoelen alvorens de cakes uit de vorm te halen. Bij het afkoelen krimpen deze pareltjes waardoor je ze makkelijk uit de bakvorm kan halen.
Decoratie spinnetje: 
  • Smelt chocolade
  • Dip het uiteinde van een Haribo spaghetti in de witte chocolade en plak op de madeleine. Herhaal dit voor iedere poot 6 à 8 maal.
  • Kleef er 2 suikeroogjes op
  • Doe witte chocolade op de rug van de spin en bestrooi met rode sprinkles 
Banner recept halloween madeleine spin
Cook & Bake producten gebruikt in het recept: