Paginabegin

GLUCOSESTROOP COOK&BAKE 375G

Item nr. 49720
Glucosestroop wordt veel gebruikt in gebakjes en taarten ter voorkoming van kristallisatie van de suikers. Ook houdt glucose het deeg vochtig en zorgt het voor een zoete smaak. Ideaal voor het maken van ganache, fondant, ...
Prijs €5.12
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Glucosestroop wordt veel gebruikt in gebakjes en taarten ter voorkoming van kristallisatie van de suikers.
Ook houdt glucose het deeg vochtig en zorgt het voor een zoete smaak.
Ideaal voor het maken van ganache, fondant, ...

Reviews door andere gebruikers

  • Doet zijn job

    Ik voegde een beetje toe bij mijn cakedeeg en hij kwam er zeer zacht uit, heeft gesmaakt.

GLUCOSESTROOP COOK&BAKE 375G

Item nr. 49720
Glucosestroop wordt veel gebruikt in gebakjes en taarten ter voorkoming van kristallisatie van de suikers. Ook houdt glucose het deeg vochtig en zorgt het voor een zoete smaak. Ideaal voor het maken van ganache, fondant, ...
Prijs €5.12
incl. BTW
Direct leverbaar

  • Echte bakkerskwaliteit 
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk
  • 9.1/ 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Glucosestroop wordt veel gebruikt in gebakjes en taarten ter voorkoming van kristallisatie van de suikers.
Ook houdt glucose het deeg vochtig en zorgt het voor een zoete smaak.
Ideaal voor het maken van ganache, fondant, ...

Reviews door andere gebruikers

  • Doet zijn job

    Ik voegde een beetje toe bij mijn cakedeeg en hij kwam er zeer zacht uit, heeft gesmaakt.