SIROP DE GLUCOSE COOK&BAKE 375G
No. d'article49720

Glucosestroop wordt veel gebruikt in gebakjes en taarten ter voorkoming van kristallisatie van de suikers. Ook houdt glucose het deeg vochtig en zorgt het voor een zoete smaak. Ideaal voor het maken van ganache, fondant, ...
Prix de vente au détail suggéré €5.05
Remise de vente au détail €0.76
Prix €4.29
Taxes incl.
En stock
• Une vraie qualité boulangère
• Commandé avant 15h = expédié le même jour ouvrable
• Marque de qualité belge
• 91 % de clients satisfaits
• Commandé avant 15h = expédié le même jour ouvrable
• Marque de qualité belge
• 91 % de clients satisfaits
Description
Glucosestroop wordt veel gebruikt in gebakjes en taarten ter voorkoming van kristallisatie van de suikers.
Ook houdt glucose het deeg vochtig en zorgt het voor een zoete smaak.
Ideaal voor het maken van ganache, fondant, ...
Ook houdt glucose het deeg vochtig en zorgt het voor een zoete smaak.
Ideaal voor het maken van ganache, fondant, ...
Commentaires (0)
Il n'ya pas de commentaires pour le moment.

SIROP DE GLUCOSE COOK&BAKE 375G
No. d'article49720
Glucosestroop wordt veel gebruikt in gebakjes en taarten ter voorkoming van kristallisatie van de suikers. Ook houdt glucose het deeg vochtig en zorgt het voor een zoete smaak. Ideaal voor het maken van ganache, fondant, ...
Prix de vente au détail suggéré €5.05
Remise de vente au détail €0.76
Prix €4.29
Taxes incl.
En stock
• Une vraie qualité boulangère
• Commandé avant 15h = expédié le même jour ouvrable
• Marque de qualité belge
• 91 % de clients satisfaits
• Commandé avant 15h = expédié le même jour ouvrable
• Marque de qualité belge
• 91 % de clients satisfaits
Description
Glucosestroop wordt veel gebruikt in gebakjes en taarten ter voorkoming van kristallisatie van de suikers.
Ook houdt glucose het deeg vochtig en zorgt het voor een zoete smaak.
Ideaal voor het maken van ganache, fondant, ...
Ook houdt glucose het deeg vochtig en zorgt het voor een zoete smaak.
Ideaal voor het maken van ganache, fondant, ...
Commentaires (0)
Il n'ya pas de commentaires pour le moment.