(Glutenvrije) frambozentaart

Ingrediënten taartbodem


Ingrediënten banketbakkersroom


Afwerking


Werkwijze


Glutenvrije taartbodem

  1. Laat de boter smelten op een laag vuurtje. 
  2. Voeg de (glutenvrije) bloem, bakpoeder, suiker en eieren samen en mix tot een glad beslag.
  3. Voeg de gesmolten boter geleidelijk toe.
  4. Vet de taartvorm in en vul met het beslag.
  5. Bak de taartbodem in een voorverwarmde oven van 175°c gedurende 20 minuten.
  6. Laat de taartbodem afkoelen.

Luchtige banketbakkersroom

  1. Doe de melk in een mengkom en voeg er de mix voor banketbakkersroom aan toe.
  2. Stevig kloppen tot een gladde en gebonden massa.
  3. Voeg de opgeklopte room er aan toe tot een luchtige massa. 

Afwerking

  1. Werk de afgekoelde taartbodem af met de luchtige massa. Deze laag banketbakkersroom maak je zo dik je zelf verkiest. 
  2. FINISHING TOUCH: werk af met de frambozen. Plaats de frambozen met de open kant naar beneden en werk af in rondjes van buiten naar binnen. 
  3. Zeef er een dun laagje bloemsuiker over. 
Laden
Laden