Zusto, dé suikervervanger zonder in te boeten aan smaak!!


De vraag naar evenwaardige suikervervangers stijgt de laatste jaren ongelooflijk hard. Mensen beseffen meer en meer dat het beter is voor hun gezondheid om suiker aan de kant te laten. Daarom kiezen velen voor kwalitatieve suikervervangers, zoals Zusto.

Image title
Zusto suikervervanger

Wat is Zusto?


Zusto is een suikervervanger met 75% minder calorieën dan suiker. Het heeft echter wel dezelfde smaak, waardoor de kwaliteit behouden blijft. Een enorm groot verschil voor jouw gezondheid! Zusto is samengesteld uit plantaardige vezels van maïs en oplosbare cichoreivezels. Verder wordt er ook nog de zoetstof sucralose toegevoegd, een stof die in alle toepassingen is toegestaan (in tegenstelling tot bv. Stevia).

Maar wat is nu het verschil met andere suikervervangers?

Zusto behoudt, in tegenstelling tot vele andere suikervervangers, zowel de smaak als de structuur van het bereide product. Je merkt dus geen verschil tegenover producten met suiker. Bij andere suikervervangers is er wel een effect merkbaar op de smaak en de structuur van het gerecht.


Heerlijke vanillewafels zonder schuldgevoel maak je in een handomdraai met dit recept!


Bij 'De Inspecteur' op Radio 2 namen ze de proef op de som. Lees hier de mening van diëtisten, topchefs/patissiers en diabetici. 


De voordelen van Zusto 

Door suiker te vervangen door Zusto verbeter je je eetgewoonten en eet je gewoonweg gezond zonder hiervoor in te boeten in smaak! Ideaal toch? Waarom zou je het niet gebruiken? 

Het gebruik van Zusto heeft namelijk veel voordelen:

  • Smaakt als suiker

  • Zusto vervangt suiker in een verhouding van 1 op 1, dus je kan je recepten behouden

  • Mogelijkheden met Zusto zijn eindeloos: suikervrije taartjes maken, wafels bakken,...

  • Uitermate geschikt voor diabetici

  • Bevat geen koolhydraten

  • Guiltfree genieten van je favoriet gebak


Koop vandaag nog jouw zak en verbeter jouw eetgewoonten!

Zusto, suikervervanger


Laden
Laden