Pannenkoeken speculaas-appel
Ingrediënten
- 400g mix voor pannenkoeken/poffertjes Cook & Bake
- 800 ml melk
- 150g speculaas crumble
- 3 appelen
- boter of olie (om in te bakken) of easy bake spray
Materiaal
Werkwijze
- Meng de pannenkoekenmix, de melk en speculaas crumble tot een beslag
- Schil de appel en snij in schijfjes, verwijder het klokkenhuis door middel van een leuke uitsteker.
- Verwarm de boter in de koekenpan en laat 3 schijfjes appel even langs beide zijden bakken.
- Schep met een soeplepel het beslag in de pan en over de appelschijfjes, draai met de pan zodat het beslag de ganse bodem bedekt.
- Wanneer één zijde goudbruin gebakken is laat je de pannenkoek op een deksel van een kookpot glijden.
- Draai de pan op het deksel en keer de pannenkoek zo weer in de pan zodat de andere zijde ook goudbruin kan bakken.
Product set carousel
Pannenkoeken speculaas-appel
Ingrediënten
- 400g mix voor pannenkoeken/poffertjes Cook & Bake
- 800 ml melk
- 150g speculaas crumble
- 3 appelen
- boter of olie (om in te bakken) of easy bake spray
Materiaal
Werkwijze
- Meng de pannenkoekenmix, de melk en speculaas crumble tot een beslag
- Schil de appel en snij in schijfjes, verwijder het klokkenhuis door middel van een leuke uitsteker.
- Verwarm de boter in de koekenpan en laat 3 schijfjes appel even langs beide zijden bakken.
- Schep met een soeplepel het beslag in de pan en over de appelschijfjes, draai met de pan zodat het beslag de ganse bodem bedekt.
- Wanneer één zijde goudbruin gebakken is laat je de pannenkoek op een deksel van een kookpot glijden.
- Draai de pan op het deksel en keer de pannenkoek zo weer in de pan zodat de andere zijde ook goudbruin kan bakken.
Product set carousel