Top of the page

Fantasie madeleines

Werkwijze

1. Bereid de mix voor cake zoals beschreven op de verpakking.
2. Vul de bakvormpjes tot net over de helft. 
3. Bak ± 15 minuten in een voorverwarmde oven van 190°. 
4. Smelt de chocolade au bain-marie en dip de afgekoelde madeleines in de chocolade. óf ganache (bekijk het recept). 
5. Decoreer naar believen met suikerstrooisel. 
6. Om een volledig omhulde madeleine te maken ga je als volgt tewerk: 
• Doe iets minder dan 1 eetlepel gesmolten chocolade in een zuivere, afgekoelde madeleinevorm. 
• Druk voorzichtig de (afgekoelde) madeleine in de chocolade tot je aan de randjes de chocolade tevoorschijn ziet komen. 
• Laat de vorm voldoende afkoelen zodat de chocolade kan uitharden alvorens de madeleine uit de vorm te halen.

Fantasie madeleines

Werkwijze

1. Bereid de mix voor cake zoals beschreven op de verpakking.
2. Vul de bakvormpjes tot net over de helft. 
3. Bak ± 15 minuten in een voorverwarmde oven van 190°. 
4. Smelt de chocolade au bain-marie en dip de afgekoelde madeleines in de chocolade. óf ganache (bekijk het recept). 
5. Decoreer naar believen met suikerstrooisel. 
6. Om een volledig omhulde madeleine te maken ga je als volgt tewerk: 
• Doe iets minder dan 1 eetlepel gesmolten chocolade in een zuivere, afgekoelde madeleinevorm. 
• Druk voorzichtig de (afgekoelde) madeleine in de chocolade tot je aan de randjes de chocolade tevoorschijn ziet komen. 
• Laat de vorm voldoende afkoelen zodat de chocolade kan uitharden alvorens de madeleine uit de vorm te halen.