Rode garneertube om gebakjes te versieren | Cook & Bake

Art nr. 34299

Image titleGratis levering vanaf €45


Warm de garneertube au bain marie op. Het is perfect normaal dat de chocolade hard is. Is dit niet het geval, dan is deze aangelegd met olie. Wanneer de chocolade mals en opgewarmd is, draai de knop los alvorens te knijpen. Wees voorzichtig met het druk zetten en start met schrijven. We raden aan om


Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 3,20
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Warm de garneertube au bain marie op. Het is perfect normaal dat de chocolade hard is. Is dit niet het geval, dan is deze aangelegd met olie. Wanneer de chocolade mals en opgewarmd is, draai de knop los alvorens te knijpen. Wees voorzichtig met het druk zetten en start met schrijven. We raden aan om op een klein blaadje te oefenen alvorens te schrijven op een 'goed' gebakje. Dit om vlekken en dergelijke te vermijden. 

Werk jouw chocolademelk af met een rode toets, heerlijk op slagroom. Een beetje van de chocolade garneertube in de chocolademelk spuiten, hierdoor krijgt de melk een rode/ roze schijn. 
    Laden
    Laden