Top of the page

Chocomousse-appelsien

Ingrediënten

Voor 4 glaasjes

Materiaal

Werkwijze

  1. Mix de gekozen hoeveelheid chocomoussemix met de melk gedurende 6 minuten op de hoogste stand. 
  2. Doe het beslag in een spuitzak en spuit de chocomousse in glaasjes. 
  3. Laat dit enkele uren opstijven in de koelkast.

Afwerking

  1. Neem van een bio appelsien reepjes zeste met een zestemesje en leg deze enkele minuten in kokend water Snij met een scherp mesje enkele partjes appelsien
  2. Pers de appelsien en verwarm dit met een lepel poedersuiker. Laat dit goed inkoken tot je een stroop krijgt.
  3. Neem het pannetje van het vuur en leg de zeste en de appelsienpartjes in de stroop. Versier de chocomousse met de appelsienpartjes en de zeste en eventueel amandelschilfers.

Chocomousse-appelsien

Ingrediënten

Voor 4 glaasjes

Materiaal

Werkwijze

  1. Mix de gekozen hoeveelheid chocomoussemix met de melk gedurende 6 minuten op de hoogste stand. 
  2. Doe het beslag in een spuitzak en spuit de chocomousse in glaasjes. 
  3. Laat dit enkele uren opstijven in de koelkast.

Afwerking

  1. Neem van een bio appelsien reepjes zeste met een zestemesje en leg deze enkele minuten in kokend water Snij met een scherp mesje enkele partjes appelsien
  2. Pers de appelsien en verwarm dit met een lepel poedersuiker. Laat dit goed inkoken tot je een stroop krijgt.
  3. Neem het pannetje van het vuur en leg de zeste en de appelsienpartjes in de stroop. Versier de chocomousse met de appelsienpartjes en de zeste en eventueel amandelschilfers.