Mix voor een Waldkorn classic brood, 2kg | Cook & Bake

Art nr. 42566
0 beoordelingen Jouw mening is waardevol

Image titleGratis levering vanaf €45


Waldkorn® brood zelf maken kan vanaf nu met onze mix voor Waldkorn® 50/50.  Meng deze mix met één van onze klassieke bloemsoorten en tover een heerlijk gezond brood op jouw broodplank! Bakken met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (±22°C) zijn en weeg alles goed af.


Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 11,50
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Waldkorn® brood zelf maken kan vanaf nu met onze mix voor Waldkorn® 50/50. 

Meng deze mix met één van onze klassieke bloemsoorten en tover een heerlijk gezond brood op jouw broodplank!

Bakken met een traditionele oven

Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (±22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op kamertemperatuur ca. 40 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ca. 40 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 30 minuten bij 220°C.

Bakken met een broodmachine

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het koud water (max. 20°C) in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de Waldkorn® mix, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur. Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 

Ingrediënten

Tarwebloem, sojastukjes, gedeeltelijk geroosterde tarwemoutbloem, tarwegluten, haverkorrels, havervlokken, volkoren roggemeel, bruin lijnzaad, zonnebloempitten, gedroogd gerstemoutextract, gejodeerd zout, maltodextrine, palmvet, gedroogd roggezuurdeeg, emulgator: E482, raapzaadolie, enzymen, meelverbeteraar: E300. Kan sporen bevatten van ei, melk, lupine, sesam. 

Bewaaradvies 

Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik. Het afgekoeld brood bewaren in een papieren broodzak, zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. 

Image title
Reviews
Er zijn nog geen beoordelingen.

Volg ons op de sociale media van Cook & Bake

 Deel jouw verhaal met ons #thuisbakkenmetcookandbake #cookandbake

Image title  Image title
    Laden
    Laden