BLOEM VR WIT SPELTBROOD 100% SPELT COOK&BAKE 2KG

Art nr. 34323

Image titleGratis levering vanaf €45


Voor heerlijk gezond wit speltbrood met een zachte kruim. Spelt bevat meer eiwiten en meervoudig, onverzadigde vetzuren dan tarwe. Daarnaast is het rijk aan vitamine B3 en bevat veel mineralen zoals fosfor, magnesium, ijzer zink en koper.  Maak zelf je wit speltbrood met gist, zout, water en vetstof


Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 7,66
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Voor heerlijk gezond wit speltbrood met een zachte kruim.
Spelt bevat meer eiwiten en meervoudig, onverzadigde vetzuren dan tarwe. Daarnaast is het rijk aan vitamine B3 en bevat veel mineralen zoals fosfor, magnesium, ijzer zink en koper. 
Maak zelf je wit speltbrood met gist, zout, water en vetstof en neem je eigen gezondheid in handen. 

Bakken met een traditionele oven

Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg af en laat het op een warme plek (30°C) rijzen gedurende 30 minuten. Kneed het deeg opnieuw door en vorm het gewenste model. Laat het deeg opnieuw 60 minuten rijzen en bak het brood op 220°C gedurende 25-30 minuten in een voorverwarmde oven. 


Bakken met een broodmachine

Doe eerst het lauw water (22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de andere ingrediënten toe en als laatse de gist. Start een programma van 2 à 4 uur. 

Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 

Image title

Ingrediënten

Speltbloem.


Allergenen

Gluten, spelt.Kan sporen van noten en zaden bevatten. Bewaaradvies 

Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik. Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Volg ons op de sociale media van Cook & Bake

 Deel jouw verhaal met ons #thuisbakkenmetcookandbake #cookandbake

Image title  Image title
    Laden
    Laden