BLOEM VOOR WIT SPELTBR. 100% SPELT COOK&BAKE 2KG
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1 / 10 klantentevredenheid
- Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Omschrijving
Spelt bevat meer eiwiten en meervoudig, onverzadigde vetzuren dan tarwe. Daarnaast is het rijk aan vitamine B3 en bevat veel mineralen zoals fosfor, magnesium, ijzer zink en koper.
Maak zelf je wit speltbrood met gist, zout, water en vetstof en neem je eigen gezondheid in handen.
Bakken met een traditionele oven
Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg af en laat het op een warme plek (30°C) rijzen gedurende 30 minuten. Kneed het deeg opnieuw door en vorm het gewenste model. Laat het deeg opnieuw 60 minuten rijzen en bak het brood op 220°C gedurende 25-30 minuten in een voorverwarmde oven.
Bakken met een broodmachine
Doe eerst het lauw water (22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de andere ingrediënten toe en als laatse de gist. Start een programma van 2 à 4 uur.
Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden.
Ingrediënten
Speltbloem. (bevat gluten)
Allergenen
Kan sporen van tarwe, rogge, gerst, haver, soja, sesamzaad en lupine bevatten.
Bewaaradvies
Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik. Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Reviews door andere gebruikers
Goed voor verandering
De speltbloem is een leuke afwisseling!
BLOEM VOOR WIT SPELTBR. 100% SPELT COOK&BAKE 2KG
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1 / 10 klantentevredenheid
- Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Omschrijving
Spelt bevat meer eiwiten en meervoudig, onverzadigde vetzuren dan tarwe. Daarnaast is het rijk aan vitamine B3 en bevat veel mineralen zoals fosfor, magnesium, ijzer zink en koper.
Maak zelf je wit speltbrood met gist, zout, water en vetstof en neem je eigen gezondheid in handen.
Bakken met een traditionele oven
Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg af en laat het op een warme plek (30°C) rijzen gedurende 30 minuten. Kneed het deeg opnieuw door en vorm het gewenste model. Laat het deeg opnieuw 60 minuten rijzen en bak het brood op 220°C gedurende 25-30 minuten in een voorverwarmde oven.
Bakken met een broodmachine
Doe eerst het lauw water (22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de andere ingrediënten toe en als laatse de gist. Start een programma van 2 à 4 uur.
Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden.
Ingrediënten
Speltbloem. (bevat gluten)
Allergenen
Kan sporen van tarwe, rogge, gerst, haver, soja, sesamzaad en lupine bevatten.
Bewaaradvies
Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik. Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Reviews door andere gebruikers
Goed voor verandering
De speltbloem is een leuke afwisseling!