ALL-IN MIX VOOR BRUIN BROOD COOK&BAKE 2KG
Art nr.30040

Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk! Maak jouw bruin brood met heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix voor bruin brood! Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest! Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken! Maximaal genot met minimale inspanning! Bereiding met tradition
Prijs €7.08
incl. BTW
Op voorraad
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = volgende werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 98% klantentevredenheid
Omschrijving
Maak jouw bruin brood met heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix voor bruin brood!
- Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest!
- Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken!
- Maximaal genot met minimale inspanning!
Bereiding met traditionele oven
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:- Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
- Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
- Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 min. rijzen
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
- Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
- Uw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Gebruiksaanwijzing
Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions. | |||
Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix |
400g |
500g |
600g |
Water / Eau / Wasser / Water |
240ml |
300ml |
360ml |
Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread |
600g / 640g |
750g / 800g |
960g / 1000g |
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.Bewaaradvies
- Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
- Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Samenstelling
Tarwebloem, palm- en raapolie, glucosestroop, tarwegluten, gist, zout, dextrose, emulgatoren: E472e en sojalecithine, sojabloem, weipoeder, karnemelkpoeder, veldbonenmeel, melkeiwit, meelverbetermiddel: ascorbinezuur, enzymen (tarwe).Reviews door andere gebruikers
Lekker, snel gemaakt
Lekker, zacht brood, klaar op 2 uur, enkel water toevoegen.Bakt heel gemakkelijk
Voor de eerste keer dit product gekocht. Supermakkelijk, enkel water toevoegen en het bakken ging heel vlot. Happy met het eindresultaat!

ALL-IN MIX VOOR BRUIN BROOD COOK&BAKE 2KG
Art nr.30040
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk! Maak jouw bruin brood met heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix voor bruin brood! Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest! Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken! Maximaal genot met minimale inspanning! Bereiding met tradition
Prijs €7.08
incl. BTW
Op voorraad
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1 / 10 klantentevredenheid
Omschrijving
Maak jouw bruin brood met heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix voor bruin brood!
- Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest!
- Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken!
- Maximaal genot met minimale inspanning!
Bereiding met traditionele oven
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:- Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
- Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
- Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 min. rijzen
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
- Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
- Uw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Gebruiksaanwijzing
Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions. | |||
Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix |
400g |
500g |
600g |
Water / Eau / Wasser / Water |
240ml |
300ml |
360ml |
Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread |
600g / 640g |
750g / 800g |
960g / 1000g |
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.Bewaaradvies
- Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
- Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Samenstelling
Tarwebloem, palm- en raapolie, glucosestroop, tarwegluten, gist, zout, dextrose, emulgatoren: E472e en sojalecithine, sojabloem, weipoeder, karnemelkpoeder, veldbonenmeel, melkeiwit, meelverbetermiddel: ascorbinezuur, enzymen (tarwe).Reviews door andere gebruikers
Lekker, snel gemaakt
Lekker, zacht brood, klaar op 2 uur, enkel water toevoegen.Bakt heel gemakkelijk
Voor de eerste keer dit product gekocht. Supermakkelijk, enkel water toevoegen en het bakken ging heel vlot. Happy met het eindresultaat!