MIX VOOR PEPERKOEK COOK&BAKE 800G

Art nr.36932
Peperkoek met parelsuiker Thuisbakken was nog nooit zo leuk RECEPT 400g mix voor peperkoek Cook & Bake 50g parelsuiker P4 Cook & Bak e (facultatief) 60ml vloeibare honing 130ml olie of arachideolie 1 ei 100ml water Bereiding Alle ingrediënten goed mengen gedurende 3 à 4 minuten. De bakvorm invetten,
Prijs €9.18
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Peperkoek met parelsuiker

Thuisbakken was nog nooit zo leuk

RECEPT

Bereiding

  1. Alle ingrediënten goed mengen gedurende 3 à 4 minuten.
  2. De bakvorm invetten, bij voorkeur met easy bake spray.
  3. Het deeg in de vorm gieten.
  4. Bakken in een voorverwarmde oven op 170°C gedurende ±35 minuten (cake) en ±20 minuten voor de cupcakes.

Tips

  • Parelsuiker mag je er direct ondermengen of enkel bovenaan strooien voor het afbakken.
  • De temperatuur en duur van het afbakken altijd aanpassen aan de hoogte of grootte van de vorm.
  • Baktijden kunnen afhankelijk van de oven licht variëren.

Ingrediënten

Suiker, tarwebloemroggebloem, mager melkpoeder, plantaardige vetten (waaronder glucosesiroop en melkeiwitten), kruiden: kaneel, koriander, anijs, kleurstof: karamel, rijsmiddelen: E450(i) en E500(ii), emulgator: E471, zout, verdikkingsmiddelen: E466 en E415, aroma, enzyme: amylase.

Bewaring:

Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.

Reviews door andere gebruikers

  • Eerste keer gemaakt en het smaakte

    Vorige week een eerste keer peperkoek gemaakt, ik volgde 100% het recept en baktijd maar voegde er wel honing en een vleugje extra kaneel aan toe. Het resultaat was prima: op een familieweekendje weg was het een fijne versnapering tussendoor. Ik ben fan geworden.
  • verkeerde baktijd

    lekker, maar moet veel langer in de oven. Tweede keer gebakken gedurende 60 min op 180°C ipv 35 min op 170°C en toen was hij perfect

MIX VOOR PEPERKOEK COOK&BAKE 800G

Art nr.36932
Peperkoek met parelsuiker Thuisbakken was nog nooit zo leuk RECEPT 400g mix voor peperkoek Cook & Bake 50g parelsuiker P4 Cook & Bak e (facultatief) 60ml vloeibare honing 130ml olie of arachideolie 1 ei 100ml water Bereiding Alle ingrediënten goed mengen gedurende 3 à 4 minuten. De bakvorm invetten,
Prijs €9.18
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit   
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Peperkoek met parelsuiker

Thuisbakken was nog nooit zo leuk

RECEPT

Bereiding

  1. Alle ingrediënten goed mengen gedurende 3 à 4 minuten.
  2. De bakvorm invetten, bij voorkeur met easy bake spray.
  3. Het deeg in de vorm gieten.
  4. Bakken in een voorverwarmde oven op 170°C gedurende ±35 minuten (cake) en ±20 minuten voor de cupcakes.

Tips

  • Parelsuiker mag je er direct ondermengen of enkel bovenaan strooien voor het afbakken.
  • De temperatuur en duur van het afbakken altijd aanpassen aan de hoogte of grootte van de vorm.
  • Baktijden kunnen afhankelijk van de oven licht variëren.

Ingrediënten

Suiker, tarwebloemroggebloem, mager melkpoeder, plantaardige vetten (waaronder glucosesiroop en melkeiwitten), kruiden: kaneel, koriander, anijs, kleurstof: karamel, rijsmiddelen: E450(i) en E500(ii), emulgator: E471, zout, verdikkingsmiddelen: E466 en E415, aroma, enzyme: amylase.

Bewaring:

Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.

Reviews door andere gebruikers

  • Eerste keer gemaakt en het smaakte

    Vorige week een eerste keer peperkoek gemaakt, ik volgde 100% het recept en baktijd maar voegde er wel honing en een vleugje extra kaneel aan toe. Het resultaat was prima: op een familieweekendje weg was het een fijne versnapering tussendoor. Ik ben fan geworden.
  • verkeerde baktijd

    lekker, maar moet veel langer in de oven. Tweede keer gebakken gedurende 60 min op 180°C ipv 35 min op 170°C en toen was hij perfect