Maak nu je eigen ijs met de Cook & Bake ijsmix

Met of zonder ijsmachine. Voeg enkel melk toe en klaar is kees. Zo makkelijk kan het zijn!

Bereidingswijze

Voor ± 1 liter ijs
  1. Meng 200g mix en 550 ml volle melk met de garde.
  2. Laat minimaal 15 minuten rusten in de koelkast alvorens in de ijsmachine te gieten. Voor een romiger effect: meng 200g mix, 480ml volle melk en 70ml ongesuikerde room toe bij je ijsbeslag.
Heb je geen ijsmachine? Geen probleem! Giet het mengsel in een diepvriesvaste schotel en plaats het in de diepvriezer.
Meng nogmaals na 30 minuten (nadat het mengsel halfvast is geworden) om ijskristallen te voorkomen.
Plaats opnieuw in het vriesvak tot de gewenste stevigheid is bereikt.

Wil je een persoonlijke, creatieve smaaktoets toevoegen aan jouw ijs?

Met de smaakpasta's van Cook & Bake kan het!
Fruitsmaken, vanille, karamel,... Aan jou de keuze.
Voeg een smaakpasta naar wens toe aan jouw ijsmengsel en geniet van de smaaksensatie.

Ontdek de smaakpasta's van Cook & Bake hier

Tip voor de dosering van de smaakpasta's. Probeer het eens uit.

  • Voor de fruitpasta’s ± 50g per liter.
  • Voor de vanillepasta ± 25g per liter. 
  • Voor de smaakpasta mokka, pistache of karamel ± 35g per liter.

Handige ijsmachine voor de creatie van jouw ijsjes!

Het lekkerste tussen 2 koekjes

Geniet van een lekker ijsje tussen zelfgebakken koekjes of cakeje. Ijssoesjes of een florentine als decoratie. Geniet van deze heerlijke combo! 

En dan als kers op de taart: de topping op jouw ijs!

Maak jouw heerlijke ijsjes compleet met de toppings van Cook & Bake

Decoreer jouw ijsjes met de leukste decoratie toppings

Geef extra smaak met Colac topping sauzen

De beste dessertsaus op de markt.  Verkrijgbaar in een handige 0,5 en 1 kg verpakking. 

Alles voor het maken van je eigen ijs

Maak nu je eigen ijs met de Cook & Bake ijsmix

Met of zonder ijsmachine. Voeg enkel melk toe en klaar is kees. Zo makkelijk kan het zijn!

Bereidingswijze

Voor ± 1 liter ijs
  1. Meng 200g mix en 550 ml volle melk met de garde.
  2. Laat minimaal 15 minuten rusten in de koelkast alvorens in de ijsmachine te gieten. 
    Voor een romiger effect: meng 200g mix, 480ml volle melk en 70ml ongesuikerde room toe bij je ijsbeslag.
Heb je (nog) geen ijsmachine? Geen probleem! Giet het mengsel in een diepvriesvaste schotel en plaats het in de diepvriezer.
Meng nogmaals na 30 minuten (nadat het mengsel halfvast is geworden) om ijskristallen te voorkomen.

Plaats opnieuw in het vriesvak tot de gewenste stevigheid is bereikt.

Benodigdheden en extra's

Handige ijsmachine voor de creatie van jouw ijsjes!

Ontdek alle smaakpasta's van Cook & Bake

Een creatieve smaaktoets

Met de smaakpasta's van Cook & Bake kan het!
Fruitsmaken, vanillekaramel,... We hebben smaakjes om iedereen een glimlach op het gezicht te toveren.
Voeg een smaakpasta naar wens toe aan jouw basisijs en geniet van de smaaksensatie.

Doseer en probeer

Voor de fruitpasta’s ± 50g per liter.
Voor de vanillepasta ± 25g per liter. 
Voor de smaakpasta mokka, pistache of karamel ± 35g per liter.

Het Lekkerst tussen 2 koekjes

Geniet van een lekker ijsje tussen zelfgebakken koekjes of cakeje. Ijssoesjes of een florentine als decoratie. Geniet van deze heerlijke combo! 

En dan als kers op de taart: de topping op het ijs!

Maak jouw heerlijke ijsjes compleet met de toppings van Cook & Bake

Decoreer jouw ijsjes met de leukste decoratie toppings

Ideaal om er helemaal een ijsfeest van te maken! 

Geef extra smaak met Colac toppings

De beste dessertsaus op de markt.  Verkrijgbaar in 0,5 en 1 kg verpakking.