Recept Chocolade moelleux
Ingrediënten
Voor 10 moelleux- 400g mix voor brownies Cook & Bake
- 3 eieren
- 175g boter
- 70g smeltchocolade puur Cook & Bake
Materiaal
Werkwijze
- Verwarm de oven op 200-210°C (onder en bovenwarmte).
- Smelt de boter en de chocolade op een zacht vuurtje of au bain-marie.
- Meng erna alle ingrediënten tot een glad beslag. Giet het beslag in een spuitzak en bewaar enkele uren tot 1 nacht in de frigo.
- Beboter de kleine ringen of bekleed met bakpapier.
- Vul met 75 g beslag/ring en bak 10-12 min bij 200-210°C.
- Laat 2 minuten rusten.
- Verwijder de vormpjes of de ringen en het bakpapier.
- Serveer warm met een bolletje ijs, rood fruit en creme anglaise of verse sinaasappelschijfjes.
Product set carousel
Recept Chocolade moelleux
Ingrediënten
Voor 10 moelleux- 400g mix voor brownies Cook & Bake
- 3 eieren
- 175g boter
- 70g smeltchocolade puur Cook & Bake
Materiaal
Werkwijze
- Verwarm de oven op 200-210°C (onder en bovenwarmte).
- Smelt de boter en de chocolade op een zacht vuurtje of au bain-marie.
- Meng erna alle ingrediënten tot een glad beslag. Giet het beslag in een spuitzak en bewaar enkele uren tot 1 nacht in de frigo.
- Beboter de kleine ringen of bekleed met bakpapier.
- Vul met 75 g beslag/ring en bak 10-12 min bij 200-210°C.
- Laat 2 minuten rusten.
- Verwijder de vormpjes of de ringen en het bakpapier.
- Serveer warm met een bolletje ijs, rood fruit en creme anglaise of verse sinaasappelschijfjes.
Product set carousel