pain au sucre (craquelin)
Ingrediënten
Voor brood van 600g- 315g all-in mix voor luxebrood
- 185ml water
- 100g grove suikerparels
- 10g gesmolten boter (optioneel)
- voor extra volume: 3g droge gist*
Materiaal
*Extra: je kan altijd een beetje extra gist toevoegen om een iets groter broodvolume te krijgen, maar dit is zeker geen must!De suiker is immers al een extra voedingsstof voor de gist.
Ingrediënten
Voor brood van 600g- 315g all-in mix voor luxebrood
- 185ml water
- 100g grove suikerparels
- 10g gesmolten boter (optioneel)
- voor extra volume: 3g droge gist*
Materiaal
*Extra: je kan altijd een beetje extra gist toevoegen om een iets groter broodvolume te krijgen, maar dit is zeker geen must!De suiker is immers al een extra voedingsstof voor de gist.
Produits Cook & Bake utilisés dans la recette :
Product set carousel
pain au sucre (craquelin)
Ingrédients de base
- 315g mix all-in pour pain de luxe
- 185ml eau
- 100g grosses perles de sucre
- 10g beurre fondu (optionnel)
- Pour extra volume :
- 3g levure sèche (1 cuiller à thé)
Matériel
- bol mélangeur/robot de cuisine/machine à pain
- balance
- set de cuillers-mesure
- racloir à pate/corne Cook & Bake
- moule à pain PROF 400g 17/11
- easy bake spray Cook & Bake
- rouleau à pâte
Ajoutez de délicieux raisins secs si vous le souhaitez.
*Astuces: faites-les griller pendant quelques minutes et vous aurez un délicieux pain au sucre, chaud et croustillant.
*Astuces: faites-les griller pendant quelques minutes et vous aurez un délicieux pain au sucre, chaud et croustillant.
Ingrédients de base
- 315g mix all-in pour pain de luxe
- 185ml eau
- 100g grosses perles de sucre
- 10g beurre fondu (optionnel)
- Pour extra volume :
- 3g levure sèche (1 cuiller à thé)
Matériel
- bol mélangeur/robot de cuisine/machine à pain
- balance
- set de cuillers-mesure
- racloir à pate/corne Cook & Bake
- moule à pain PROF 400g 17/11
- easy bake spray Cook & Bake
- rouleau à pâte
Product set carousel