PIZZA VIER SEIZOENEN

INGREDIËNTEN

Bodem:
120g        All-In mix Toscaans Cook & Bake
±70ml     lauw water (+- 40°C)

Vulling:

  • 25g pizza fond

  • 125ml koud water

  • 100g geconcentreerd tomatenpuree
  • 
150g gemalen gruyère
  • 
1 blik 400g gesneden champignons
  • 
150g gerookte spekreepjes
  • 
2 sneden hesp (in stukjes gesneden)
  • 
1 blik 400g gesneden asperges
  • 
20ml olijfolie

BEREIDINGSWIJZE

Aantal: voor een pizza van +/- 28 centimeter

  1. Alle ingrediënten voor het pizzadeeg mengen en kneden.
  2. Laat het deeg ± 25 minuten rusten onder plastic.
  3. Meng de pizzafond met het water.  
  4. Rol het pizzadeeg uit en leg het in de ingevette pizzavorm.
  5. Doe de pizzafond op het pizzadeeg en verdeel het gelijkmatig over het deeg.
  6. Beleg het pizzadeeg met champignons, spek, hesp en asperges en bestrooi met geraspte gruyèrekaas.
  7. Bestrijk tot slot de randen van de pizza met olijfolie.
  8. Bak de pizza op 200°C gedurende ± 25 minuten in een voorverwarmde oven.


Pizza 4 seizoenen



Chargement en cours
Chargement en cours