Rode garneertube om gebakjes te versieren | Cook & Bake

No. d'article 34299

Image titleLivraison offerte dès €45

Warm de garneertube au bain marie op. Het is perfect normaal dat de chocolade hard is. Is dit niet het geval, dan is deze aangelegd met olie. Wanneer de chocolade mals en opgewarmd is, draai de knop los alvorens te knijpen. Wees voorzichtig met het druk zetten en start met schrijven. We raden aan om
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 3,20
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
Warm de garneertube au bain marie op. Het is perfect normaal dat de chocolade hard is. Is dit niet het geval, dan is deze aangelegd met olie. Wanneer de chocolade mals en opgewarmd is, draai de knop los alvorens te knijpen. Wees voorzichtig met het druk zetten en start met schrijven. We raden aan om op een klein blaadje te oefenen alvorens te schrijven op een 'goed' gebakje. Dit om vlekken en dergelijke te vermijden. 

Werk jouw chocolademelk af met een rode toets, heerlijk op slagroom. Een beetje van de chocolade garneertube in de chocolademelk spuiten, hierdoor krijgt de melk een rode/ roze schijn. 
Commentaires (0)
Il n'ya pas de commentaires pour le moment.
    Chargement en cours
    Chargement en cours