Rozijnenbrood
Ingrediënten
- 500g all-in mix voor luxe brood Cook & Bake
- 300ml lauw water (±40°C)
- 150g rozijnen
Materiaal
Werkwijze
- meng de all-in mix luxe samen met het lauw water en kneed tot een glad een homogeen deeg
- laat het deeg rijzen onder plastic gedurende ± 20 minuten
- meng de rozijnen onder het deeg
- bol het deeg op in worstvorm
- leg het bakpapier in de broodvorm
- plaats het deeg in de broodvorm en druk goed aan
- laat opnieuw ± 45 minuten rijzen onder plastic tot verdubbeling van het volume
- strijk voor het bakken het deeg in met een ei en maak insnijdingen in het deeg
- bak gedurende ± 30 minuten op 180°C
- ontvorm na het bakken onmiddelijk het brood
Product set carousel
Rozijnenbrood
Ingrediënten
- 500g all-in mix voor luxe brood Cook & Bake
- 300ml lauw water (±40°C)
- 150g rozijnen
Materiaal
Werkwijze
- meng de all-in mix luxe samen met het lauw water en kneed tot een glad een homogeen deeg
- laat het deeg rijzen onder plastic gedurende ± 20 minuten
- meng de rozijnen onder het deeg
- bol het deeg op in worstvorm
- leg het bakpapier in de broodvorm
- plaats het deeg in de broodvorm en druk goed aan
- laat opnieuw ± 45 minuten rijzen onder plastic tot verdubbeling van het volume
- strijk voor het bakken het deeg in met een ei en maak insnijdingen in het deeg
- bak gedurende ± 30 minuten op 180°C
- ontvorm na het bakken onmiddelijk het brood
Product set carousel