Rode madeleine monsters
Ingrediënten
- 200g mix voor red velvet cake
- 50g witte smeltchocolade
- suikeroogjes
- spuitzak
- madeleine bakvorm
- Maak het redvelvet cakebeslag klaar volgens instructies op de verpakking.
- Vul vervolgens de madeleinevorm met het redvelvet beslag
- Bak de madeleines 15 minuten in de oven op 180 graden
- Laat afkoelen alvorens de cakes uit de vorm te halen. Bij het afkoelen krimpen deze monsters waardoor je ze makkelijk uit de bakvorm kan halen.
- Smelt witte chocolade au bain-marie.
- Doe de warm chocolade in een kleine spuitzak.
- Knip een klein stukje af en maak streepjes chocolade op je madeleines.
- Werk af met 2 kleine suikeroogjes.
Ingrediënten
- 200g mix voor red velvet cake
- 50g witte smeltchocolade
- suikeroogjes
- Haribo spaghetti
- musketzaad rood
- spuitzak
- madeleine bakvorm
- Maak het redvelvet cakebeslag klaar volgens instructies op de verpakking.
- Vul vervolgens de madeleinevorm met het redvelvet beslag.
- Bak de madeleines 15 minuten in de oven op 180°C.
- Laat afkoelen alvorens de cakes uit de vorm te halen. Bij het afkoelen krimpen deze monsters waardoor je ze makkelijk uit de bakvorm kan halen.
- Smelt chocolade au bain-marie.
- Dip het uiteinde van een Haribo spaghetti in de witte chocolade en plak op de madeleine. Herhaal dit voor iedere poot 6 à 8 maal.
- Kleef er 2 suikeroogjes op.
- Doe witte chocolade op de rug van de spin en bestrooi met rode sprinkles.
Cook & Bake producten gebruikt in het recept:
Product set carousel
Rode madeleine monsters
Ingrediënten
- 200g mix voor red velvet cake
- 50g witte smeltchocolade
- suikeroogjes
- spuitzak
- madeleine bakvorm
- Maak het redvelvet cakebeslag klaar volgens instructies op de verpakking.
- Vul vervolgens de madeleinevorm met het redvelvet beslag
- Bak de madeleines 15 minuten in de oven op 180 graden
- Laat afkoelen alvorens de cakes uit de vorm te halen. Bij het afkoelen krimpen deze monsters waardoor je ze makkelijk uit de bakvorm kan halen.
- Smelt witte chocolade au bain-marie.
- Doe de warm chocolade in een kleine spuitzak.
- Knip een klein stukje af en maak streepjes chocolade op je madeleines.
- Werk af met 2 kleine suikeroogjes.
Ingrediënten
- 200g mix voor red velvet cake
- 50g witte smeltchocolade
- Suikeroogjes
- Haribo spaghetti
- Musketzaad rood
- Spuitzak
- Madeleine bakvorm
- Maak het redvelvet cakebeslag klaar volgens instructies op de verpakking/
- Vul vervolgens de madeleinevorm met het redvelvet beslag
- Bak de madeleines 15 minuten in de oven op 180 graden
- Laat afkoelen alvorens de cakes uit de vorm te halen. Bij het afkoelen krimpen deze pareltjes waardoor je ze makkelijk uit de bakvorm kan halen.
- Smelt chocolade
- Dip het uiteinde van een Haribo spaghetti in de witte chocolade en plak op de madeleine. Herhaal dit voor iedere poot 6 à 8 maal.
- Kleef er 2 suikeroogjes op
- Doe witte chocolade op de rug van de spin en bestrooi met rode sprinkles
Cook & Bake producten gebruikt in het recept:
Product set carousel