Kerstmuffins
Ingrediënten
12 stuksWerkwijze
- Snij de abrikozen en de rode kersen in kleine stukjes.
- Laat de rozijnen en de abrikozen gedurende enkele uren wellen in het sinaasappelsap.
- Verwarm de oven voor op 180°C en zet de papiertjes in de bakvorm.
- Meng de mix voor muffins met de olie.
- Voeg dan eieren toe en meng tot een glad beslag.
- Roer de gewelde abrikozen en rozijnen samen met het sinaasappelsap door het beslag en meng nadien de noten en stukjes kers onder.
- Vul de cupcakevormpjes voor 3/4 en bak ± 20 minuten op 180°C.
Tip: voor wat extra smaak kan eventueel ook wat geraspte sinaasappelschil onder het beslag gemengd worden.
Producten van Cook & Bake gebruikt in dit recept:
Product set carousel
Kerstmuffins
Ingrediënten
12 stuksWerkwijze
- Snij de abrikozen en de rode kersen in kleine stukjes.
- Laat de rozijnen en de abrikozen gedurende enkele uren wellen in het sinaasappelsap.
- Verwarm de oven voor op 180°C en zet de papiertjes in de bakvorm.
- Meng de mix voor muffins met de olie.
- Voeg dan eieren toe en meng tot een glad beslag.
- Roer de gewelde abrikozen en rozijnen samen met het sinaasappelsap door het beslag en meng nadien de noten en stukjes kers onder.
- Vul de cupcakevormpjes voor 3/4 en bak ± 20 minuten op 180°C.
Tip: voor wat extra smaak kan eventueel ook wat geraspte sinaasappelschil onder het beslag gemengd worden.
Producten van Cook & Bake gebruikt in dit recept:
Product set carousel