Top of the page

Glutenvrije churros

Ingrediënten 

Materiaal


Werkwijze

  1. Kook 500ml water koken met een snuifje zout. 
  2. Voeg alle bloem toe en roer met de roerlepel. 
  3. Laat dit 3 minuten doen. Het deeg wordt stevig waardoor je het in één stuk van de bodem kan halen.
  4. Het deeg mag 10 minutjes rusten onder een handdoek. 
  5. Vul je spuitzak met stervormige douille boven Spuit vervolgens lange reepjes in de hete olie. 
  6. Snij met een mes het reepje af en laat goudbruin bakken.

Afwerkwijze

Glutenvrije churros

recept glutenvrije churros

Ingrediënten

Materiaal


Werkwijze

  1. Kook 500ml water koken met een snuifje zout. 
  2. Voeg alle bloem toe en roer met de roerlepel. 
  3. Laat dit 3 minuten doen. Het deeg wordt stevig waardoor je het in één stuk van de bodem kan halen.
  4. Het deeg mag 10 minutjes rusten onder een handdoek. 
  5. Vul je spuitzak met stervormige douille boven Spuit vervolgens lange reepjes in de hete olie. 
  6. Snij met een mes het reepje af en laat goudbruin bakken.

Afwerkwijze