Top of the page

Wafels op een stokje

Werkwijze

  1. Meng de mix voor Brusselse wafels en water gedurende 5 minuten tot een glad beslag.
  2. Verwarm het wafelijzer voor.
  3. Leg een houten stokje in de wafelvorm en giet het beslag in de vorm.
  4. Laat de wafel ongeveer 5 minuten bakken, of tot hij gaar is.
  5. Bestrooi de wafel met poedersuiker, suikerdecoratie, chocolade, ... wat jouw fantasie verlangt!
Tips:
  • giet het beslag uit a.d.h.v. een spuitfles zodat je het mooi in de vorm kan verdelen
  • dit beslag kan je ook gebruiken in een donutijzer

Wafels op een stokje

Werkwijze

  1. Meng de mix voor Brusselse wafels en water gedurende 5 minuten tot een glad beslag.
  2. Verwarm het wafelijzer voor.
  3. Leg een houten stokje in de wafelvorm en giet het beslag in de vorm.
  4. Laat de wafel ongeveer 5 minuten bakken, of tot hij gaar is.
  5. Bestrooi de wafel met poedersuiker, suikerdecoratie, chocolade, ... wat jouw fantasie verlangt!
Tips:
  • giet het beslag uit a.d.h.v. een spuitfles zodat je het mooi in de vorm kan verdelen
  • dit beslag kan je ook gebruiken in een donutijzer