Top of the page

Valentijn koekjes

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

  1. Meng en kneed alle ingrediënten tot een vast en rolbaar deeg.
  2. Laat het deeg (in huishoudfolie) minstens 30 minuten rusten in de koelkast.
  3. Rol het deeg uit.
  4. Duw vormpjes uit met een koekjesvorm naar keuze.
  5. Leg een hartje in het midden en duw zachtjes in het deeg.
  6. Bak in een voorverwarmde oven op 160°C gedurende 10 minuten (tot de randjes van de koekjes bruin worden)
  7. Laat hierna de koekjes afkoelen op een rooster.

Valentijn koekjes

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

  1. Meng en kneed alle ingrediënten tot een vast en rolbaar deeg.
  2. Laat het deeg (in huishoudfolie) minstens 30 minuten rusten in de koelkast.
  3. Rol het deeg uit.
  4. Duw vormpjes uit met een koekjesvorm naar keuze.
  5. Leg een hartje in het midden en duw zachtjes in het deeg.
  6. Bak in een voorverwarmde oven op 160°C gedurende 10 minuten (tot de randjes van de koekjes bruin worden)
  7. Laat hierna de koekjes afkoelen op een rooster.