Top of the page

Toscaanse Focaccia

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

  1. Meng het deeg zoals beschreven op de verpakking all-in mix voor wit brood.
  2. Laat het deeg afgedekt met huishoudfolie 40 minuten rusten.
  3. Kneed het deeg kort, verdeel het in 4 porties en laat een kwartier afgedekt rusten.
  4. Vorm 4 platte broden en leg deze op een bakplaat. Laat opnieuw, afgedekt met een zuiver theedoek, 40 minuten rusten.
  5. Breng met een smeerborstel olijfolie aan en strooi naar smaak grof zout en vers gemalen peper op het deeg.
  6. Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 210°C.
  7. Laat even afkoelen op een rooster en smeer met een kwast een mengeling van olijfolie met de fijne kruiden over het broodje.

Toscaanse Focaccia

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

  1. Meng het deeg zoals beschreven op de verpakking all-in mix voor wit brood.
  2. Laat het deeg afgedekt met huishoudfolie 40 minuten rusten.
  3. Kneed het deeg kort, verdeel het in 4 porties en laat een kwartier afgedekt rusten.
  4. Vorm 4 platte broden en leg deze op een bakplaat. Laat opnieuw, afgedekt met een zuiver theedoek, 40 minuten rusten.
  5. Breng met een smeerborstel olijfolie aan en strooi naar smaak grof zout en vers gemalen peper op het deeg.
  6. Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 210°C.
  7. Laat even afkoelen op een rooster en smeer met een kwast een mengeling van olijfolie met de fijne kruiden over het broodje.