Toscaanse Focaccia
Ingrediënten
- 400g all-in mix voor wit brood van Cook&Bake
- 260ml lauw water
- olijfolie
- ardo mix van 8 kruiden (vriezer) of verse kruiden zoals (basilicum, rozemarijn, tijm, look, oregano, dille,...)
- grof zout en peper
Materiaal
Werkwijze
- Meng het deeg zoals beschreven op de verpakking all-in mix voor wit brood.
- Laat het deeg afgedekt met huishoudfolie 40 minuten rusten.
- Kneed het deeg kort, verdeel het in 4 porties en laat een kwartier afgedekt rusten.
- Vorm 4 platte broden en leg deze op een bakplaat. Laat opnieuw, afgedekt met een zuiver theedoek, 40 minuten rusten.
- Breng met een smeerborstel olijfolie aan en strooi naar smaak grof zout en vers gemalen peper op het deeg.
- Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 210°C.
- Laat even afkoelen op een rooster en smeer met een kwast een mengeling van olijfolie met de fijne kruiden over het broodje.
Product set carousel
Toscaanse Focaccia
Ingrediënten
- 400g all-in mix voor wit brood van Cook&Bake
- 260ml lauw water
- olijfolie
- ardo mix van 8 kruiden (vriezer) of verse kruiden zoals (basilicum, rozemarijn, tijm, look, oregano, dille,...)
- grof zout en peper
Materiaal
Werkwijze
- Meng het deeg zoals beschreven op de verpakking all-in mix voor wit brood.
- Laat het deeg afgedekt met huishoudfolie 40 minuten rusten.
- Kneed het deeg kort, verdeel het in 4 porties en laat een kwartier afgedekt rusten.
- Vorm 4 platte broden en leg deze op een bakplaat. Laat opnieuw, afgedekt met een zuiver theedoek, 40 minuten rusten.
- Breng met een smeerborstel olijfolie aan en strooi naar smaak grof zout en vers gemalen peper op het deeg.
- Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 210°C.
- Laat even afkoelen op een rooster en smeer met een kwast een mengeling van olijfolie met de fijne kruiden over het broodje.
Product set carousel