Top of the page

Studentenbrood zonne-roggebrood

Werkwijze

  1. Meng al het bloem, gist en water tot een vast en rolbaar deeg.
  2. Voeg de olie toe en kneed het deeg (± 10 minuten).
  3. Laat het deeg rusten (± 60 minuten).
  4. Kneed het deeg opnieuw en voeg de noten, pitten, zaden, fruit toe naar wens.
  5. Leg het deeg in een ingevette vorm en laat deze opnieuw (± minuten) rusten. *Tip: je kan de vorm invetten met onze easy bake spray.
  6. Bak het brood in de oven op 210°C gedurende 35 minuten.

*Met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Isabelle voor het recept en de foto.

Studentenbrood zonne-roggebrood

Werkwijze

  1. Meng al het bloem, gist en water tot een vast en rolbaar deeg.
  2. Voeg de olie toe en kneed het deeg (± 10 minuten).
  3. Laat het deeg rusten (± 60 minuten).
  4. Kneed het deeg opnieuw en voeg de noten, pitten, zaden, fruit toe naar wens.
  5. Leg het deeg in een ingevette vorm en laat deze opnieuw (± minuten) rusten. *Tip: je kan de vorm invetten met onze easy bake spray.
  6. Bak het brood in de oven op 210°C gedurende 35 minuten.

*Met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Isabelle voor het recept en de foto.