Pizza vier seizoenen
Ingrediënten
Bodem:- 120g mix voor pizzadeeg Cook & Bake
- ±70ml lauw water (±40°C)
- 100g geconcentreerd tomatenpuree (kook deze in of gebruik dit recht uit de verpakking)
- 12 olijven
- 150g gerookte spekreepjes
- 2 sneden ham (blokjes)
- olijfolie
- (verse) oregano
- (verse) artisjokharten
- (verse) gesneden champignons
- 150g gemalen kaas naar keuze
Werkwijze
Aantal: voor een pizza van ±28 centimeter- Meng de ingrediënten voor het pizzadeeg en kneed 10 minuten voor een luchtig deeg.
- Laat het deeg ± 25 minuten rusten onder plastic.
- Rol het pizzadeeg uit en leg het in de ingevette pizzavorm.
- Doe de tomatensaus op het pizzadeeg en verdeel het gelijkmatig over het deeg.
- Zet de pizza al 5min in de oven zodat de saus in het deeg kan trekken.
- Beleg daarna het pizzadeeg met champignons, artisjokharten, olijven, spekblokjes, hesp,... en bestrooi rijkelijk met geraspte kaas.
- Overgiet de pizza met je duim op de opening van de olijfoliefles. Dit om te voorkomen dat je teveel giet.
- Nog een snuifje oregano erover.
- Bak de pizza op 200°C gedurende ± 25 minuten in een voorverwarmde oven.
- Snij met de pizzasnijder de stukken en smullen maar!
Product set carousel
Pizza vier seizoenen
Ingrediënten
Bodem:- 120g mix voor pizzadeeg Cook & Bake
- ±70ml lauw water (±40°C)
- 100g geconcentreerd tomatenpuree (kook deze in of gebruik dit recht uit de verpakking)
- 12 olijven
- 150g gerookte spekreepjes
- 2 sneden ham (blokjes)
- olijfolie
- (verse) oregano
- (verse) artisjokharten
- (verse) gesneden champignons
- 150g gemalen kaas naar keuze
Werkwijze
Aantal: voor een pizza van ±28 centimeter- Meng de ingrediënten voor het pizzadeeg en kneed 10 minuten voor een luchtig deeg.
- Laat het deeg ± 25 minuten rusten onder plastic.
- Rol het pizzadeeg uit en leg het in de ingevette pizzavorm.
- Doe de tomatensaus op het pizzadeeg en verdeel het gelijkmatig over het deeg.
- Zet de pizza al 5min in de oven zodat de saus in het deeg kan trekken.
- Beleg daarna het pizzadeeg met champignons, artisjokharten, olijven, spekblokjes, hesp,... en bestrooi rijkelijk met geraspte kaas.
- Overgiet de pizza met je duim op de opening van de olijfoliefles. Dit om te voorkomen dat je teveel giet.
- Nog een snuifje oregano erover.
- Bak de pizza op 200°C gedurende ± 25 minuten in een voorverwarmde oven.
- Snij met de pizzasnijder de stukken en smullen maar!
Product set carousel