Paas cupcakes met suikerbonen
Ingrediënten
Cupcakes- 400g mix voor cupcakes Cook & Bake
- 150g boter
- 3 eieren
- 80ml water
- gebruiksklare fondant
- hostiepapier
- eetbare inkt stiften
- suikerbonen kleurstaal Vanparys
- suiker oogjes
- suikerbolletjes
- 400g mix voor brownies Cook & Bake
- 3 eieren
- 175g boter, margarine of zonnebloemolie
- 70g smeltchocolade puur, melk of wit Cook & Bake
Materiaal
Werkwijze
Cupcakes- Maak het beslag zoals aangegeven op de verpakking.
- Vul de cupcakevormpjes ongeveer 3/4 en bak in een voorverwarmde oven op 160°C gedurende 20 minuten.
- Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.
- Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.
- Vet de bakvorm in met de easy bake spray.
- Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm.
- Bak in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 25 minuten. Let op: de baktijd kan verschillen van soort oven en dikte van het beslag.
Decoreren maar!
Cupcakes- Smeer een laagje gesmolten chocolade op de cupcake.
- Bestrooi met suikerparels, kleur naar keuze
- Smeer wat gesmolten chocolade aan de onderkant van 2 suikeroogjes.
- Kleef ze op de sprinkles.
- Kies 2 verschillende suikerbonen uit de kleurstaal Vanparys en duw ze bovenaan in de cupcake, zo creëer je 2 oortjes.
- Kleef een zachte suikerparel in het midden van de cupcake als neusje.
- Snij de brownie in vierkanten stukjes.
- Smeer wat gesmolten chocolade aan de onderkant van 2 suikeroogjes.
- Kleef ze op de brownies.
- Kies 2 verschillende suikerbonen uit de kleurstaal Vanparys, smeer er wat gesmolten chocolade op en kleef ze bovenaan de brownie, zo creëer je 2 oortjes.
- Breng ook een suikerboon aan tegen de voorkant, in het midden, zo creëer je een mondje.
Product set carousel
Paas cupcakes met suikerbonen
Ingrediënten
Cupcakes- 400g mix voor cupcakes Cook & Bake
- 150g boter
- 3 eieren
- 80ml water
- gebruiksklare fondant
- hostiepapier
- eetbare inkt stiften
- suikerbonen kleurstaal Vanparys
- suiker oogjes
- suikerbolletjes
- 400g mix voor brownies Cook & Bake
- 3 eieren
- 175g boter, margarine of zonnebloemolie
- 70g smeltchocolade puur, melk of wit Cook & Bake
Materiaal
Werkwijze
Cupcakes- Maak het beslag zoals aangegeven op de verpakking.
- Vul de cupcakevormpjes ongeveer 3/4 en bak in een voorverwarmde oven op 160°C gedurende 20 minuten.
- Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.
- Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.
- Vet de bakvorm in met de easy bake spray.
- Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm.
- Bak in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 25 minuten. Let op: de baktijd kan verschillen van soort oven en dikte van het beslag.
Decoreren maar!
Cupcakes- Smeer een laagje gesmolten chocolade op de cupcake.
- Bestrooi met suikerparels, kleur naar keuze
- Smeer wat gesmolten chocolade aan de onderkant van 2 suikeroogjes.
- Kleef ze op de sprinkles.
- Kies 2 verschillende suikerbonen uit de kleurstaal Vanparys en duw ze bovenaan in de cupcake, zo creëer je 2 oortjes.
- Kleef een zachte suikerparel in het midden van de cupcake als neusje.
- Snij de brownie in vierkanten stukjes.
- Smeer wat gesmolten chocolade aan de onderkant van 2 suikeroogjes.
- Kleef ze op de brownies.
- Kies 2 verschillende suikerbonen uit de kleurstaal Vanparys, smeer er wat gesmolten chocolade op en kleef ze bovenaan de brownie, zo creëer je 2 oortjes.
- Breng ook een suikerboon aan tegen de voorkant, in het midden, zo creëer je een mondje.
Product set carousel