Top of the page

Paas cupcakes met suikerbonen

Werkwijze

Cupcakes
  1. Maak het beslag zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Vul de cupcakevormpjes ongeveer 3/4 en bak in een voorverwarmde oven op 160°C gedurende 20 minuten.
  3. Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.
Brownies
  1. Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.
  2. Vet de bakvorm in met de easy bake spray.
  3. Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm.
  4. Bak in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 25 minuten. Let op: de baktijd kan verschillen van soort oven en dikte van het beslag.

Decoreren maar!

Cupcakes
  1. Smeer een laagje gesmolten chocolade op de cupcake.
  2. Bestrooi met suikerparels, kleur naar keuze
  3. Smeer wat gesmolten chocolade aan de onderkant van 2 suikeroogjes.
  4. Kleef ze op de sprinkles.
  5. Kies 2 verschillende suikerbonen uit de kleurstaal Vanparys en duw ze bovenaan in de cupcake, zo creëer je 2 oortjes.
  6. Kleef een zachte suikerparel in het midden van de cupcake als neusje.
Brownies
  1. Snij de brownie in vierkanten stukjes.
  2. Smeer wat gesmolten chocolade aan de onderkant van 2 suikeroogjes.
  3. Kleef ze op de brownies.
  4. Kies 2 verschillende suikerbonen uit de kleurstaal Vanparys, smeer er wat gesmolten chocolade op en kleef ze bovenaan de brownie, zo creëer je 2 oortjes.
  5. Breng ook een suikerboon aan tegen de voorkant, in het midden, zo creëer je een mondje.

Paas cupcakes met suikerbonen

Werkwijze

Cupcakes
  1. Maak het beslag zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Vul de cupcakevormpjes ongeveer 3/4 en bak in een voorverwarmde oven op 160°C gedurende 20 minuten.
  3. Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.
Brownies
  1. Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.
  2. Vet de bakvorm in met de easy bake spray.
  3. Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm.
  4. Bak in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 25 minuten. Let op: de baktijd kan verschillen van soort oven en dikte van het beslag.

Decoreren maar!

Cupcakes
  1. Smeer een laagje gesmolten chocolade op de cupcake.
  2. Bestrooi met suikerparels, kleur naar keuze
  3. Smeer wat gesmolten chocolade aan de onderkant van 2 suikeroogjes.
  4. Kleef ze op de sprinkles.
  5. Kies 2 verschillende suikerbonen uit de kleurstaal Vanparys en duw ze bovenaan in de cupcake, zo creëer je 2 oortjes.
  6. Kleef een zachte suikerparel in het midden van de cupcake als neusje.
Brownies
  1. Snij de brownie in vierkanten stukjes.
  2. Smeer wat gesmolten chocolade aan de onderkant van 2 suikeroogjes.
  3. Kleef ze op de brownies.
  4. Kies 2 verschillende suikerbonen uit de kleurstaal Vanparys, smeer er wat gesmolten chocolade op en kleef ze bovenaan de brownie, zo creëer je 2 oortjes.
  5. Breng ook een suikerboon aan tegen de voorkant, in het midden, zo creëer je een mondje.