Top of the page

Paasbiscuit met frambozen bavarois

Ingrediënten

Chocolade biscuitVanille biscuitFrambozen bavaroisExtra benodigdheden

Werkwijze

  1. Bak de chocoladebiscuit en de vanillebiscuit volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
  2. Bekleed de rand van de springvorm met acetaatfolie of huishoudfolie.
  3. Snij beide biscuits doormidden en leg de onderste helft van de chocoladebiscuit in de vorm.
  4. Bereid de frambozenbavarois volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Giet 1/3e van de bavarois in de vorm en leg daarop de helft van de vanillebiscuit.
  6. Tip: de andere helft wordt niet gebruikt, maar kan samen met de rest van de frambozenbavarois worden gebruikt voor het maken van dessertglaasjes.
  7. Giet opnieuw een laag frambozenbavarois en dek af met de andere helft chocoladebiscuit.
  8. Laat een paar uur of een hele nacht opstijven in de koelkast.
  9. Bestrijk de biscuit met de opgeklopte slagroom en strooi op de zijkant de chocoladeschilfers.
  10. Versier zelf verder hoe dat jij het wenst!

Paasbiscuit met frambozen bavarois

Ingrediënten

Chocolade biscuitVanille biscuitFrambozen bavaroisExtra benodigdheden

Werkwijze

  1. Bak de chocoladebiscuit en de vanillebiscuit volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
  2. Bekleed de rand van de springvorm met acetaatfolie of huishoudfolie.
  3. Snij beide biscuits doormidden en leg de onderste helft van de chocoladebiscuit in de vorm.
  4. Bereid de frambozenbavarois volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Giet 1/3e van de bavarois in de vorm en leg daarop de helft van de vanillebiscuit.
  6. Tip: de andere helft wordt niet gebruikt, maar kan samen met de rest van de frambozenbavarois worden gebruikt voor het maken van dessertglaasjes.
  7. Giet opnieuw een laag frambozenbavarois en dek af met de andere helft chocoladebiscuit.
  8. Laat een paar uur of een hele nacht opstijven in de koelkast.
  9. Bestrijk de biscuit met de opgeklopte slagroom en strooi op de zijkant de chocoladeschilfers.
  10. Versier zelf verder hoe dat jij het wenst!