Top of the page

Moederdag biscuit

Werkwijze

Biscuit
  1. meng alle ingrediënten tot een glad beslag
  2. doe het beslag in een ingevette bakvorm
  3. bak de biscuit in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 30 minuten
  4. laat de biscuit goed afkoelen alvorens hem uit de vorm te halen
Decoreer de taart
  1. snij de biscuit open dan heb je 2 mooie gelijke delen van het hart
  2. smeer aan beide kanten een laag aardbei smaakpasta
  3. spuit een laag slagroom
  4. leg de 2e helft boven op de eerste laag
  5. breng bovenaan opnieuw een laag aardbeienconfituur aan
  6. spuit opnieuw een laag slagroom en smeer met een spatelmes het mooi vlak
  7. spuit de slagroomkrans langs de rand en decoreer naar wens met fruit, macarons, suikerdecoratie, goudverstuiver, ...
Smakelijk!

Moederdag biscuit

Werkwijze

Biscuit
  1. meng alle ingrediënten tot een glad beslag
  2. doe het beslag in een ingevette bakvorm
  3. bak de biscuit in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 30 minuten
  4. laat de biscuit goed afkoelen alvorens hem uit de vorm te halen
Decoreer de taart
  1. snij de biscuit open dan heb je 2 mooie gelijke delen van het hart
  2. smeer aan beide kanten een laag aardbei smaakpasta
  3. spuit een laag slagroom
  4. leg de 2e helft boven op de eerste laag
  5. breng bovenaan opnieuw een laag aardbeienconfituur aan
  6. spuit opnieuw een laag slagroom en smeer met een spatelmes het mooi vlak
  7. spuit de slagroomkrans langs de rand en decoreer naar wens met fruit, macarons, suikerdecoratie, goudverstuiver, ...
Smakelijk!