Moederdag biscuit
Ingrediënten
- 6 eieren
- 4 eetlepels water
- 1l slagroom
Materiaal
Werkwijze
Biscuit
- meng alle ingrediënten tot een glad beslag
- doe het beslag in een ingevette bakvorm
- bak de biscuit in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 30 minuten
- laat de biscuit goed afkoelen alvorens hem uit de vorm te halen
- snij de biscuit open dan heb je 2 mooie gelijke delen van het hart
- smeer aan beide kanten een laag aardbei smaakpasta
- spuit een laag slagroom
- leg de 2e helft boven op de eerste laag
- breng bovenaan opnieuw een laag aardbeienconfituur aan
- spuit opnieuw een laag slagroom en smeer met een spatelmes het mooi vlak
- spuit de slagroomkrans langs de rand en decoreer naar wens met fruit, macarons, suikerdecoratie, goudverstuiver, ...
Product set carousel
Moederdag biscuit
Ingrediënten
- 6 eieren
- 4 eetlepels water
- 1l slagroom
Materiaal
Werkwijze
Biscuit
- meng alle ingrediënten tot een glad beslag
- doe het beslag in een ingevette bakvorm
- bak de biscuit in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 30 minuten
- laat de biscuit goed afkoelen alvorens hem uit de vorm te halen
- snij de biscuit open dan heb je 2 mooie gelijke delen van het hart
- smeer aan beide kanten een laag aardbei smaakpasta
- spuit een laag slagroom
- leg de 2e helft boven op de eerste laag
- breng bovenaan opnieuw een laag aardbeienconfituur aan
- spuit opnieuw een laag slagroom en smeer met een spatelmes het mooi vlak
- spuit de slagroomkrans langs de rand en decoreer naar wens met fruit, macarons, suikerdecoratie, goudverstuiver, ...
Product set carousel