Top of the page

Karamel cake met karameltopping

Ingrediënten

Materiaal

*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Karolien voor het recept en de foto's!

Werkwijze

  1. Mix alle ingrediënten goed samen.
  2. Vet de bakvorm in met onze easy bake spray. Giet daarna het beslag in de bakvorm.
  3. Bak het beslag in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 40 minuten.
  4. Laat de cake afkoelen alvorens je hem gaat versieren met de karameltopping.

*Let op: elke oven is anders, controleer daarom altijd je baksel met een (saté)prikker of mes. Indien er nog deeg blijft plakken, verleng de baktijd met 5 tot 10 minuten en beoordeel dan nogmaals het resultaat.

Karamel cake met karameltopping

Ingrediënten

Materiaal

*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Karolien voor het recept en de foto's!

Werkwijze

  1. Mix alle ingrediënten goed samen.
  2. Vet de bakvorm in met onze easy bake spray. Giet daarna het beslag in de bakvorm.
  3. Bak het beslag in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 40 minuten.
  4. Laat de cake afkoelen alvorens je hem gaat versieren met de karameltopping.

*Let op: elke oven is anders, controleer daarom altijd je baksel met een (saté)prikker of mes. Indien er nog deeg blijft plakken, verleng de baktijd met 5 tot 10 minuten en beoordeel dan nogmaals het resultaat.