Karamel cake met karameltopping
Ingrediënten
- 400g mix voor karamelcake
- 4 eieren
- 200g boter, margarine of zonnebloemolie
- karameltopping
Materiaal
*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Karolien voor het recept en de foto's!Werkwijze
- Mix alle ingrediënten goed samen.
- Vet de bakvorm in met onze easy bake spray. Giet daarna het beslag in de bakvorm.
- Bak het beslag in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 40 minuten.
- Laat de cake afkoelen alvorens je hem gaat versieren met de karameltopping.
*Let op: elke oven is anders, controleer daarom altijd je baksel met een (saté)prikker of mes. Indien er nog deeg blijft plakken, verleng de baktijd met 5 tot 10 minuten en beoordeel dan nogmaals het resultaat.
Productset Carrousel
Karamel cake met karameltopping
Ingrediënten
- 400g mix voor karamelcake
- 4 eieren
- 200g boter, margarine of zonnebloemolie
- karameltopping
Materiaal
*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Karolien voor het recept en de foto's!Werkwijze
- Mix alle ingrediënten goed samen.
- Vet de bakvorm in met onze easy bake spray. Giet daarna het beslag in de bakvorm.
- Bak het beslag in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 40 minuten.
- Laat de cake afkoelen alvorens je hem gaat versieren met de karameltopping.
*Let op: elke oven is anders, controleer daarom altijd je baksel met een (saté)prikker of mes. Indien er nog deeg blijft plakken, verleng de baktijd met 5 tot 10 minuten en beoordeel dan nogmaals het resultaat.
Productset Carrousel