Taart in glaasje
Ingrediënten voor 4 glaasjes:
- 50 g mix voor bavarois van Cook&Bake
- 50 ml melk (naar keuze)
- 125 ml volle room
- 125 gram volle platte kaas
- 200 g mix voor biscuit van Cook&Bake
- 3 eieren
- 2 eetlepels water
- fruit en een blaadje munt
- mixer
- beslagkom
- bakplaat
- spuitzak
- glaasjes
Werkwijze:
- mix de ingrediënten voor de biscuit gedurende 10 minuten en bak op een bakplaat een dunne biscuitkoek. Laat deze afkoelen
- Snij met een recht glaasje cirkels uit de biscuitkoek
- Doe de gekozen hoeveelheid bavaroismix, melk, room en platte kaas in een mengkom en mix dit gedurende 5 minuten. Laat dit even opstijven in de koelkast.
- Doe het beslag in een spuitzak
- Maak in een glaasje een torentje van afwisselend een biscuitschijfje en bavarois.
- Versier met vers fruit en een blaadje munt
Afwerking
Werk bovenaan af met een verse framboos en munt.Product set carousel
Taart in glaasje
Ingrediënten voor 4 glaasjes:
- 50 g mix voor bavarois van Cook&Bake
- 50 ml melk (naar keuze)
- 125 ml volle room
- 125 gram volle platte kaas
- 200 g mix voor biscuit van Cook&Bake
- 3 eieren
- 2 eetlepels water
- fruit en een blaadje munt
- mixer
- beslagkom
- bakplaat
- spuitzak
- glaasjes
Werkwijze:
- mix de ingrediënten voor de biscuit gedurende 10 minuten en bak op een bakplaat een dunne biscuitkoek. Laat deze afkoelen
- Snij met een recht glaasje cirkels uit de biscuitkoek
- Doe de gekozen hoeveelheid bavaroismix, melk, room en platte kaas in een mengkom en mix dit gedurende 5 minuten. Laat dit even opstijven in de koelkast.
- Doe het beslag in een spuitzak
- Maak in een glaasje een torentje van afwisselend een biscuitschijfje en bavarois.
- Versier met vers fruit en een blaadje munt
Afwerking
Werk bovenaan af met een verse framboos en munt.Product set carousel