Top of the page

Taart in glaasje

Ingrediënten voor 4 glaasjes:

materiaal:
  • mixer
  • beslagkom
  • bakplaat
  • spuitzak
  • glaasjes
Werkwijze:
  • mix de ingrediënten voor de biscuit gedurende 10 minuten en bak op een bakplaat een dunne biscuitkoek. Laat deze afkoelen
  • Snij met een recht glaasje cirkels uit de biscuitkoek
  • Doe de gekozen hoeveelheid bavaroismix, melk, room en platte kaas in een mengkom en mix dit gedurende 5 minuten. Laat dit even opstijven in de koelkast.
  • Doe het beslag in een spuitzak
  • Maak in een glaasje een torentje van afwisselend een biscuitschijfje en bavarois.
  • Versier met vers fruit en een blaadje munt

Afwerking

Werk bovenaan af met een verse framboos en munt. 

Taart in glaasje

Ingrediënten voor 4 glaasjes:

materiaal:
  • mixer
  • beslagkom
  • bakplaat
  • spuitzak
  • glaasjes
Werkwijze:
  • mix de ingrediënten voor de biscuit gedurende 10 minuten en bak op een bakplaat een dunne biscuitkoek. Laat deze afkoelen
  • Snij met een recht glaasje cirkels uit de biscuitkoek
  • Doe de gekozen hoeveelheid bavaroismix, melk, room en platte kaas in een mengkom en mix dit gedurende 5 minuten. Laat dit even opstijven in de koelkast.
  • Doe het beslag in een spuitzak
  • Maak in een glaasje een torentje van afwisselend een biscuitschijfje en bavarois.
  • Versier met vers fruit en een blaadje munt

Afwerking

Werk bovenaan af met een verse framboos en munt.