Fruitbiscuit
Ingrediënten
- 200g mix voor biscuit Cook & Bake
- 3 eieren
- 2el water
- 80g mix voor banketbakkersroom Cook & Bake
- confituur naar keuze
- vers fruit
- slagroom
- chocolade
- ...
Materiaal
Werkwijze
- Meng de mix voor biscuit, eieren en water gedurende 10 minuten op de hoogste versnelling tot een glad beslag.
- Vet de bakvorm in met de easy bake spray, bestrooi met bloem en giet het beslag in de bakvorm.
- Bak de biscuit gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 175°C.
- Laat de biscuit afkoelen.
- Meng de mix voor banketbakkersroom met melk tot een gladde, vaste massa. Laat 10 minuten rusten in de koelkast.
- Snij de biscuit door, smeer confituur en banketbakkersroom op één deel en sluit de biscuit.
- Versier de biscuit met vers fruit, slagroom, chocolade, suiker versiering, ...
Product set carousel
Fruitbiscuit
Ingrediënten
- 200g mix voor biscuit Cook & Bake
- 3 eieren
- 2el water
- 80g mix voor banketbakkersroom Cook & Bake
- confituur naar keuze
- vers fruit
- slagroom
- chocolade
- ...
Materiaal
Werkwijze
- Meng de mix voor biscuit, eieren en water gedurende 10 minuten op de hoogste versnelling tot een glad beslag.
- Vet de bakvorm in met de easy bake spray, bestrooi met bloem en giet het beslag in de bakvorm.
- Bak de biscuit gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 175°C.
- Laat de biscuit afkoelen.
- Meng de mix voor banketbakkersroom met melk tot een gladde, vaste massa. Laat 10 minuten rusten in de koelkast.
- Snij de biscuit door, smeer confituur en banketbakkersroom op één deel en sluit de biscuit.
- Versier de biscuit met vers fruit, slagroom, chocolade, suiker versiering, ...
Product set carousel