Top of the page

Fruitbiscuit

Ingrediënten

Afwerking:
  • vers fruit
  • slagroom
  • chocolade
  • ...


Materiaal

Werkwijze

  1. Meng de mix voor biscuit, eieren en water gedurende 10 minuten op de hoogste versnelling tot een glad beslag.
  2. Vet de bakvorm in met de easy bake spray, bestrooi met bloem en giet het beslag in de bakvorm.
  3. Bak de biscuit gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 175°C.
  4. Laat de biscuit afkoelen.
  5. Meng de mix voor banketbakkersroom met melk tot een gladde, vaste massa. Laat 10 minuten rusten in de koelkast.
  6. Snij de biscuit door, smeer confituur en banketbakkersroom op één deel en sluit de biscuit.
  7. Versier de biscuit met vers fruit, slagroom, chocolade, suiker versiering, ...

Fruitbiscuit

Ingrediënten

Afwerking:
  • vers fruit
  • slagroom
  • chocolade
  • ...


Materiaal

Werkwijze

  1. Meng de mix voor biscuit, eieren en water gedurende 10 minuten op de hoogste versnelling tot een glad beslag.
  2. Vet de bakvorm in met de easy bake spray, bestrooi met bloem en giet het beslag in de bakvorm.
  3. Bak de biscuit gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 175°C.
  4. Laat de biscuit afkoelen.
  5. Meng de mix voor banketbakkersroom met melk tot een gladde, vaste massa. Laat 10 minuten rusten in de koelkast.
  6. Snij de biscuit door, smeer confituur en banketbakkersroom op één deel en sluit de biscuit.
  7. Versier de biscuit met vers fruit, slagroom, chocolade, suiker versiering, ...