Top of the page

Eclairs

Werkwijze

  1. Meng de mix voor soezen en eclairs met het warm water in een mengkom.
  2. Klop 5 tot 6 minuten op de tweede versnelling tot een mooi glad beslag.
  3. Spuiten met een spuitzak en spuitmondje op bakpapier of op een glasvezel bakmat.
  4. Houd de spuitzak schuin en spuit een lijn van 10cm.
  5. Bak de eclairs in een voorverwarmde oven op 210°C gedurende 20-25 minuten.
  6. Maak nu de banketbakkersroom.
  7. Voeg het water of de melk in een mengkom en voeg de mix voor banketbakkersroom toe.
  8. Stevig kloppen tot een glad en gebonden massa.
  9. Laat rusten gedurende 5 à 10 minuten.
  10. Vul met het vulspuitmondje banketbakkersrooms, slagroom of een andere vulling naar keuze en dompel de bovenkant in gesmolten chocolade of gebruiksklare fondant.
Tip: geen fan van banketbakkersroom? Je kan de eclair ook vullen met slagroom, ijs of een vulling naar keuze.

Eclairs

Werkwijze

  1. Meng de mix voor soezen en eclairs met het warm water in een mengkom.
  2. Klop 5 tot 6 minuten op de tweede versnelling tot een mooi glad beslag.
  3. Spuiten met een spuitzak en spuitmondje op bakpapier of op een glasvezel bakmat.
  4. Houd de spuitzak schuin en spuit een lijn van 10cm.
  5. Bak de eclairs in een voorverwarmde oven op 210°C gedurende 20-25 minuten.
  6. Maak nu de banketbakkersroom.
  7. Voeg het water of de melk in een mengkom en voeg de mix voor banketbakkersroom toe.
  8. Stevig kloppen tot een glad en gebonden massa.
  9. Laat rusten gedurende 5 à 10 minuten.
  10. Vul met het vulspuitmondje banketbakkersrooms, slagroom of een andere vulling naar keuze en dompel de bovenkant in gesmolten chocolade of gebruiksklare fondant.
Tip: geen fan van banketbakkersroom? Je kan de eclair ook vullen met slagroom, ijs of een vulling naar keuze.