citroentaartbodem met blauwbessen
Ingrediënten:
- 200 g mix voor citroencake van Cook & Bake
- 2 eieren
- 100 g zachte boter
- 100 g mix voor banketbakkersroom van Cook & Bake
- 250 ml koude melk
- Blauwe bessen of ander vers fruit
- Vlaaivorm
Werkwijze
- Meng de mix voor citroencake met de eieren en boter tot een glad deeg. Mix nog enkele minuten tot het deeg luchtig is.
- Smeer een vlaaivorm in met boter en bestuif met bloem
- Breng het deeg in de vorm en bak dit ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
- Laat de taartvorm afkoelen alvorens te beleggen met banketbakkersroom en fruit.
citroentaartbodem met blauwbessen
Ingrediënten:
- 200 g mix voor citroencake van Cook & Bake
- 2 eieren
- 100 g zachte boter
- 100 g mix voor banketbakkersroom van Cook & Bake
- 250 ml koude melk
- Blauwe bessen of ander vers fruit
- Vlaaivorm
Werkwijze
- Meng de mix voor citroencake met de eieren en boter tot een glad deeg. Mix nog enkele minuten tot het deeg luchtig is.
- Smeer een vlaaivorm in met boter en bestuif met bloem
- Breng het deeg in de vorm en bak dit ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
- Laat de taartvorm afkoelen alvorens te beleggen met banketbakkersroom en fruit.