Cake pop ijsje
Ingrediënten
- 400g mix voor cupcakes Cook & Bake
- 150g boter
- 3 eieren
- 80 ml water
- cake pops bakplaat
- ijshoorntjes
- smeltchocolade wit
- musketzaad/ gekleurde suikerbolletjes
- smeltchocolade ruby
Materiaal
Werkwijze
- Bak cakepops met de mix voor cupcakes en in de cake pops bakplaat.
- Vul glaasjes met rijst en plaats er de ijshoorntjes in
- Haal de cakepops uit de bakplaat en laat ze afkoelen
- Verwarm de witte chocolade tot 45 graden en roer er beetje bij beetje chocolade door tot de chocolade 29 graden heeft. Gebruik hiervoor een chocoladethermometer
- Doe de chocolade in een glaasje om makkelijk te kunnen dippen.
- Dip de rand van het ijshoorntje in de chocolade, dip ook de cake pop in chocolade (tot net over de helft) en plaats die op het ijshoorntje
- Versier met het gekleurd musketzaad of breng nog een laagje ruby chocolade aan.
Product set carousel
Cake pop ijsje
Ingrediënten
- 400g mix voor cupcakes Cook & Bake
- 150g boter
- 3 eieren
- 80 ml water
- cake pops bakplaat
- ijshoorntjes
- smeltchocolade wit
- musketzaad/ gekleurde suikerbolletjes
- smeltchocolade ruby
Materiaal
Werkwijze
- Bak cakepops met de mix voor cupcakes en in de cake pops bakplaat.
- Vul glaasjes met rijst en plaats er de ijshoorntjes in
- Haal de cakepops uit de bakplaat en laat ze afkoelen
- Verwarm de witte chocolade tot 45 graden en roer er beetje bij beetje chocolade door tot de chocolade 29 graden heeft. Gebruik hiervoor een chocoladethermometer
- Doe de chocolade in een glaasje om makkelijk te kunnen dippen.
- Dip de rand van het ijshoorntje in de chocolade, dip ook de cake pop in chocolade (tot net over de helft) en plaats die op het ijshoorntje
- Versier met het gekleurd musketzaad of breng nog een laagje ruby chocolade aan.
Product set carousel