Top of the page

Cake pop ijsje

Werkwijze

  1. Bak cakepops met de mix voor cupcakes en in de cake pops bakplaat.
  2. Vul glaasjes met rijst en plaats er de ijshoorntjes in
  3. Haal de cakepops uit de bakplaat en laat ze afkoelen
  4. Verwarm de witte chocolade tot 45 graden en roer er beetje bij beetje chocolade door tot de chocolade 29 graden heeft. Gebruik hiervoor een chocoladethermometer
  5. Doe de chocolade in een glaasje om makkelijk te kunnen dippen.
  6. Dip de rand van het ijshoorntje in de chocolade, dip ook de cake pop in chocolade (tot net over de helft) en plaats die op het ijshoorntje
  7. Versier met het gekleurd musketzaad of breng nog een laagje ruby chocolade aan.
Smakelijk! 
 

Cake pop ijsje

Werkwijze

  1. Bak cakepops met de mix voor cupcakes en in de cake pops bakplaat.
  2. Vul glaasjes met rijst en plaats er de ijshoorntjes in
  3. Haal de cakepops uit de bakplaat en laat ze afkoelen
  4. Verwarm de witte chocolade tot 45 graden en roer er beetje bij beetje chocolade door tot de chocolade 29 graden heeft. Gebruik hiervoor een chocoladethermometer
  5. Doe de chocolade in een glaasje om makkelijk te kunnen dippen.
  6. Dip de rand van het ijshoorntje in de chocolade, dip ook de cake pop in chocolade (tot net over de helft) en plaats die op het ijshoorntje
  7. Versier met het gekleurd musketzaad of breng nog een laagje ruby chocolade aan.
Smakelijk!