Bladerdeeg flantaart met krieken
Ingrediënten
- bladerdeeg
- 130g mix voor flan
- 1 ei
- 1 eigeel
- 1 opgeklopt eiwit
- krieken
Materiaal
Werkwijze
Mix voor flan:- Giet de melk, het ei en het ei geel in een mengkom en meng het.
- Voeg dan de flanpoeder toe, meng vervolgens het licht opgeklopt eiwit voorzichtig onder het mengsel.
- Giet de flan bereiding op de taartkorst en bak gedurende 45 minuten op 180°C in een voorverwarmde oven.
- Als de taart afgekoeld is, giet de krieken over de flan.
- Rol het bladerdeeg uit in het raster.
- Besmeer het bladerdeeg met een ei.
- Laat de taart bakken gedurende 20 minuten op 180°C.
Product set carousel
Bladerdeeg flantaart met krieken
Ingrediënten
- bladerdeeg
- 130g mix voor flan
- 1 ei
- 1 eigeel
- 1 opgeklopt eiwit
- krieken
Materiaal
Werkwijze
Mix voor flan:- Giet de melk, het ei en het ei geel in een mengkom en meng het.
- Voeg dan de flanpoeder toe, meng vervolgens het licht opgeklopt eiwit voorzichtig onder het mengsel.
- Giet de flan bereiding op de taartkorst en bak gedurende 45 minuten op 180°C in een voorverwarmde oven.
- Als de taart afgekoeld is, giet de krieken over de flan.
- Rol het bladerdeeg uit in het raster.
- Besmeer het bladerdeeg met een ei.
- Laat de taart bakken gedurende 20 minuten op 180°C.
Product set carousel