Top of the page

Rozijnenbrood

Werkwijze

  1. meng de all-in mix luxe samen met het lauw water en kneed tot een glad een homogeen deeg
  2. laat het deeg rijzen onder plastic gedurende ± 20 minuten
  3. meng de rozijnen onder het deeg
  4. bol het deeg op in worstvorm
  5. leg het bakpapier in de broodvorm
  6. plaats het deeg in de broodvorm en druk goed aan
  7. laat opnieuw ± 45 minuten rijzen onder plastic tot verdubbeling van het volume
  8. strijk voor het bakken het deeg in met een ei en maak insnijdingen in het deeg
  9. bak gedurende ± 30 minuten op 180°C
  10. ontvorm na het bakken onmiddelijk het brood

Rozijnenbrood

Werkwijze

  1. meng de all-in mix luxe samen met het lauw water en kneed tot een glad een homogeen deeg
  2. laat het deeg rijzen onder plastic gedurende ± 20 minuten
  3. meng de rozijnen onder het deeg
  4. bol het deeg op in worstvorm
  5. leg het bakpapier in de broodvorm
  6. plaats het deeg in de broodvorm en druk goed aan
  7. laat opnieuw ± 45 minuten rijzen onder plastic tot verdubbeling van het volume
  8. strijk voor het bakken het deeg in met een ei en maak insnijdingen in het deeg
  9. bak gedurende ± 30 minuten op 180°C
  10. ontvorm na het bakken onmiddelijk het brood